Автор Тема: Evropski izvestaj pri Soobrakajna Nezgoda  (Прочитано 79558 пати)

Отсутен aronmacedon

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 248
Одг: Evropski izvestaj pri Soobrakajna Nezgoda
« Одговори #391 на: 16 Февруари 2026, 10:39:39 am »
@aronmacedon
Автонова Скопје:
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Нова врата+ново крило+фарбање=85.000 ден.
Фала ти ептен. Задоволни бевте од услугата? И дали ова мене ми се причинува или навистина прилично двои новава боја?

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6607
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #392 на: 16 Февруари 2026, 11:43:56 am »
Прилично двои. Колста е на другар и променета е предна лева врата, заштитни пластики и лево крило. 85000 денари комплет ако добро памтам, плати осигурувањето.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6998
« Одговори #393 на: 16 Февруари 2026, 19:21:56 pm »
Дали некој има искуство со наплата при сообраќајни несреќи со Европски записник во кои кривецот е осигуран во Еуролинк? Утрово ме удри една госпоѓа па ме интересира што би можел да очекувам. Дополнително, дали некој има искуство со фарбање во Цитроен Автонова, дали се ок за фарбање?

Ја сум осигуран во Еуролинк, пред 2 години имав мал удес, (при разминување удар само на мојот ретровизор и на другото возило).
Јас бев крив пошто од моја десна страна имаше паркирано возила.
Фино отидовме у Еуролинк, објаснивме ситуација, пополнивме европски каде јас признавам вина, верувам дека го исплатија, дури и човекот од Еуролинк го советуваше дечкото да оди во М-кар (бмв 7-ма серија беше во прашање) и колку и да си чини ќе си наплатат и тоа е тоа.

Отсутен aronmacedon

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 248
« Одговори #394 на: 16 Февруари 2026, 22:14:47 pm »
Ви благодарам и на двајцата, и јас закажав утре во Автонова, па се надевам се ќе се заврши без дополнителни малтретирања.