Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Dodo на 04 Август 2017, 09:39:45 amМене еве втор ден ме мачи загонетката на онак. Оначе друже, дај бре не ни прај вака, ке ни пуштиш муабет и цел форум сме збуњени.Цитат: Dodo на 09 Август 2017, 20:22:19 pmМомци, незнам за вас, ама јас сеуште не спијам мирно незнаејки зашто оној моторџијана од пред 3 страни и 7 дена си ги решил сите проблеми во животот и бил обесштетен. Го гледав преѓееска видеото и неможам да видам каде он има предност.јбг друже, тоа е... тебе изгледа стварно те затангирало, чим поише од еднаш прашуваш Sent from my Vertu Cobra using Tapatalk
Мене еве втор ден ме мачи загонетката на онак. Оначе друже, дај бре не ни прај вака, ке ни пуштиш муабет и цел форум сме збуњени.
Момци, незнам за вас, ама јас сеуште не спијам мирно незнаејки зашто оној моторџијана од пред 3 страни и 7 дена си ги решил сите проблеми во животот и бил обесштетен. Го гледав преѓееска видеото и неможам да видам каде он има предност.
Стојанеее, Стојанееее, не иди у дубоко удавио се да бог да
Знаеме за тебе.Ти кога одиш на викенд Грција (на пример Лептокарија),тргнуваш во Петок во 18ч стигнуваш Сабота во 22ч,преспиваш до Недела до 10ч утрото и тргнуваш за дома и стигнуваш некаде околу 23ч отепан уморен како да си копал гробови во Бутел цел викенд.