Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
имам замерка кон неколку членови на форумот... терминот КОСИЛИЦА да не се употребува во контекст како компаритвно заменски збор за возилата погонувани на бензин (или плин)...тоа мене лично ме вреѓа, го вреѓа мојот избор, го вреѓа моето его, мојата желба и интегритет... ме навредува во секој поглед и е во нај мала рака омаловажувачки бидејки е кажано во контекст на иссмевање на тој тип на агрегати... поготово што јас (а има такви како мене многу) што неможат да сварат дизел возила никако. откако порано беше побарано да не се користи терминот ТРАКТОР за компарирање на дизелите, истото од речникот на бензин “заедницата“ е исфрлено но нема фидбек од дизелашите...багодарам...
Те следам од поодамна,и морам да те прашам,дали е се во ред со тебе ?
Кога ќе ми текне сега, сам си се смеам... Пред неколку дена сум ги заборавил светлата и радиото во голфот, и отишол акумулаторот.. при крај е Требаше да идеме до Центар нешто, и викам на другариве буткајте сеа тоа е Дечките буткаат, нејќе... еднаш двапати трипати, четирипатиии нејќе ! Ни во прва ни во втора Гледам нешто не ми штима... како може колата да запали ако нема контакт ? Сироти буткаа а јас без контакт... давам контакт, на прво буткање запали Кога им кажав дека сум заборавил конакт, тие веќе запотени... хахахахахха/
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
http://think.mk/2014/03/25/zoshto-e-zdrav-oralniot-seks/Работава..smart Блокирано swallow..