Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Како да спремиш октопод на македонски начин:Го земаш октоподот, го ставаш во тава, го редиш со моркови, кромид, краставици цедиш 2 лимона и така спремен го фрлаш и го вадиш прасето на маса.Колега ми го кажуваше денес, ама начинот на кој го кажуваше, се изнасмеав
Цитат: зоки-златен на 11 Септември 2020, 23:59:01 pmКако да спремиш октопод на македонски начин:Го земаш октоподот, го ставаш во тава, го редиш со моркови, кромид, краставици цедиш 2 лимона и така спремен го фрлаш и го вадиш прасето на маса.Колега ми го кажуваше денес, ама начинот на кој го кажуваше, се изнасмеав Или варијантата што ј знам јас:Го ставаш во тенџере да се вари едно 20 минути и го фрлаш да се дават мачките со него, а ти рает си го вртиш прасето на ражен.
Изглеа, џабе толку хајп.Да се надеваме дека Луцид ќе извадат нешто компетитивно или пак Порше да им помогнат на ФВ да направат нешто применливо од пошироки размери. Не дека не е тајканот добра кола, ама за хајпот што го направија е ту литл ту лејт. Ајмо раунд 2.Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk