Автор Тема: Што ве насмеа денес  (Прочитано 2094479 пати)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Одг: Што ве насмеа денес
« Одговори #9495 на: 13 Ноември 2018, 15:05:21 pm »

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #9496 на: 13 Ноември 2018, 15:07:19 pm »
Нино и Влатко си играат пенис, али другиве треба да ги депортираме во Унгарија па да бараат групен азил.

А ова што е сега на власт треба да се похапси и стреља :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #9497 на: 13 Ноември 2018, 15:10:16 pm »
Што е трол што е вистински коментар? Уствари, заеби не сакам да знам.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #9498 на: 13 Ноември 2018, 15:12:30 pm »
Слабо капслок поддршка...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #9499 на: 13 Ноември 2018, 15:38:25 pm »

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
« Одговори #9500 на: 13 Ноември 2018, 15:42:18 pm »
Се срамам што дел од коментариве се на мои другари и познаници и (освен еден) не се заебанција или тролање, туку и share прават во знак на поддршка. Навистина не можам на ниту еден начин да сфатам кој к** им е.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #9501 на: 13 Ноември 2018, 15:50:55 pm »
Unfriend, бар виртуелно нема да ги гледаш :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #9502 на: 13 Ноември 2018, 15:55:00 pm »

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #9503 на: 13 Ноември 2018, 16:03:39 pm »
Зошто кој кур им е? Секој си има право на мислење, јас лично го поддржувам грујо, не коментирам или шерувам, а имам многу пријатели што го сакаат заев. Мене не ми пречи, пријатели ми се затоа што имаат некоја друга вредност како луѓе. Ако судиме секому според припадност на партија ќе требаше да го каменување официјалниот фотограф на митинзите на вмро кој што по секоја цена во моментов пробува да се улижува на новата власт.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8949
  • Пичлеме
« Одговори #9504 на: 13 Ноември 2018, 16:05:26 pm »
Едитирано од курајбер, Ипкисија Мескоса
Една страна поназад сврти :)

Не е оваа темата за Алфа, па на секоја страна да се става она видеото од екс ју просторите, со тој батката што се отепува од пцуење по Алфата :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #9505 на: 13 Ноември 2018, 16:08:45 pm »
Секој сим има право на мислење де. Ти викаш иако си го сакаат грујо или зајко, пак си ги сакаш како луѓе.
Јас имам друго мислење, секој што е заслепен по политичка партија или не дај боже по политичар, мислам дека си има проблем. Дали толку му е капацитетот, дали е нешто друго во прашање, не знам и не ме интересира :)

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
« Одговори #9506 на: 13 Ноември 2018, 16:14:21 pm »
Зошто кој кур им е? Секој си има право на мислење, јас лично го поддржувам грујо, не коментирам или шерувам, а имам многу пријатели што го сакаат заев. Мене не ми пречи, пријатели ми се затоа што имаат некоја друга вредност како луѓе. Ако судиме секому според припадност на партија ќе требаше да го каменување официјалниот фотограф на митинзите на вмро кој што по секоја цена во моментов пробува да се улижува на новата власт.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Бидејќи ПОДДРЖУВАЊЕ КРИМИНАЛ и некој што е осуден е различно од имање мислење. Бидејќи припадност на партија и НЕРАЦИОНАЛОСТ И НЕРАЗУМНОСТ се две различни работи. Бидејќи ако не припаѓате на едните, "мора" да припаѓате на другите.
Да беа правдата и разумноста константни и применливи кај нас, а не како ќе ви прдне да имате двојни стандарди само затоа што припаѓате на одредена партија, многу понормално ќе функциониравме.
Сите се прават слепи и глуви само затоа што ги поддржуваат едните или другите.

What is wrong is WRONG! Е затоа ме револтираат! Ради глупавоста! Гној!

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #9507 на: 13 Ноември 2018, 16:15:09 pm »
Мене пак на пример ме интересира зошто цело време се зборува за нечии интелектуални или умствени капацитети. Какви се, такви се, наши си се.  :)

Цитат

Сите се прават слепи и глуви само затоа што ги поддржуваат едните или другите.

Мислиш се поддржуваат самите себе и прикажуваат како се гледат самите во рамките на нашето општество.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #9508 на: 13 Ноември 2018, 16:23:45 pm »
За се е така Луки, какви сме такви сме, тие сме. Дали сме педофили, глупи, паметни, лопови, педери, добри, лоши, албанци, македонци, какви сме, такви сме :)

Мене ми е корисно да имам колку толку целосна слика за соговорникот, познаникот, пријателот, фамилијата. Дел од сликата е капацитетот за кој што зборуваме. Не ради друго, туку ради мене. Да знам за што вреди да трошам време и енергија, а за што не вреди.
Да не се разбереме погрешно, не дека на глупав човек не би му помогнал, таман работа. Туку на пример со глупав човек не би се трудел да се објаснувам на тема за која имаме различно мислење.

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8949
  • Пичлеме
« Одговори #9509 на: 13 Ноември 2018, 16:34:32 pm »
Во глобала исто ко во штабов, пардон, форумов дебатите на некои теми што се, оди разбери се. ;D