Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Поголеми идиоти од тие на делчевска граница нема, еднаш се враќам од бг и и се запна на жена ми зошто и биле 10 пара чевли, ќе ги препродавала дрн мрн. Арно им направиле
Цитат: MAPJAH на 31 Март 2018, 13:01:20 pmПоголеми идиоти од тие на делчевска граница нема, еднаш се враќам од бг и и се запна на жена ми зошто и биле 10 пара чевли, ќе ги препродавала дрн мрн. Арно им направилеНа тој премин ме тераа да го разбудам малиот да го виделе, не извадија надвор од кола на камен ладно, малиов се корне од плачење а тој ме тераше цел гепек да го испразнам и цел куфер на кров исто да го празнам. Среќа дојде еден друг пред да почнам да го празнам куферот и му вика дај бе не го малтретирај човекот гледаш со мало дете и бремена жена е, се смилува не остави со пола растоварена кола. Да цркне копилето све да му е.ам.
Не им е работа да малтретираат луѓе сигурно, плата земаат од тие што минат секој ден таму, само излеа никој не им кажал што е државен службеник и од каде се финансира
Добар е типов ..
Mercedes Yeti 😂(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk