Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вчера на сонце седам пред зграда кај дедото малиот си играше надвор и застанва на метар од мене Шкода Октавија нова со Ск табли(сигурно службена).Излегува маж и нешто ја гледа гумата дека е подиздишана.Внатре 3(три) пичкетини средени тип топ(мада и тој беше среден ама шо го тркалам).Врти на телефон ова она се расправа нешто,излегоа пичкетините надвор седат на сонце и чекаат.По едно 45мин. најмалку доаѓа кола од еден сервис излегва работникот и му ја менува дупнатата гума со резервната.-Се отепав чудење како можи да не знае да смени гума.-Да ми кажеше дека тоа е проблемот ке му ја сменев јас и ке го пуштев сам него,јас ке ги однесев до СК пичондрите.
Не ти е другар, другарка ти е Ама па жена му мажиште!
Ја до сеа неам мењано гума ама од прилика знам како иде на точакот 100 пати сум менувалФалат вакви експерти у државава (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Чудо во Прибилци: Ликот на премиерот Заев се појавил на велигденско јајце(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)https://republika.mk/902876