Автор Тема: Што ве насмеа денес  (Прочитано 2542935 пати)

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
Одг: Што ве насмеа денес
« Одговори #8025 на: 05 Февруари 2018, 16:17:28 pm »
@Inter1 по твоево
Дали ако Македонија воведе 100eu по човек влез во грчка, ние ќе се збогатиме.
500,000х100eu=ехее пари.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2855
« Одговори #8026 на: 05 Февруари 2018, 16:22:51 pm »
@godofspeed  ne se zamaraj. Istite faci/eksperi mislat deka i vo zapadna Makedonija cvetaat rozi poso ete i tamu zitelite plakjaat akciza za benzin, a ne polnele benzin vo Albanija. Taka da i za ova e isto. Za 1000 grci sto trosat pari vo Mkd, treba nie da sme vecno blagodarni i ime i prezime da smenime i da trpime se, a za 500.000 shupaci sto odat tamu sekoja godina i ete tamu sto polnat benzin/akcizi i jadat vo restorani i plakjaat kolku ke im recat treba da kjutime poso ne sme kul, ne sme gradski faci i glupi neizbanjati firomjani sme.
Toa sto poveketo dozvoluvate za nekoj dinar da smenuvate iminja i da trpite se, ne se vika kul, tuku prostitucija.
Toa sto se sobraa 100000 grci da protestiraat isto e kul, a toa sto nekoj ke se pobuni za bilo shto e prosta masa.
Zatoa stignavme na ova deredze
Од сите страни сите не чопкаат и ние треба да молчиме?
Ке им еб*м матер од прв до последен.Не живее Гевгелија од Грците не се секирајте.Ни 1 третина од парите шо се вртат во Гевгелија не се од нив.Имаме ние од што да заработуваме.Ете кога веке некои толку ми ја отворија устата и сакаат да им кажам Грците кога спијат по хотели и кога одат во ресторани ги крадат сијалиците од собите,батериите од далинското а од рестораните приборот (лажици,вилушки,ножеви) и се фаќани по 10000 пати.Во една пиљара за овошје и зеленчук се фатени како крадат кило ипол банани.А вие што толку многу си ги сакате и се грижите за добрососедски односи со такви гом*а слободно да одите па може ке ве понудат сега следната сезона и безпари да спиете кај нив и да јадете,Уствари заборавив може и ке ви дадат по 100 евра за да не сте без ич
« Последно менување: 05 Февруари 2018, 17:29:03 pm godofspeed »

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #8027 на: 05 Февруари 2018, 16:23:46 pm »
I po 100000 od covek da se vovede dzabe e. Eve jas kaj tebe da dojdam na gosti i da ti platam, a ti ne me sakas, me vregjas, ke me tepas, na sto lici???
Nikakvo dostoinstvo nemame. Taka da se sto ni se slucuva e so pricina. Nemam protiv nikogo nishto, ama ako toj ima protiv mene se, mn glupo e da se ''umilkuvam". Tolku od mene za temava.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22376
« Одговори #8028 на: 05 Февруари 2018, 16:31:47 pm »

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2855
« Одговори #8029 на: 05 Февруари 2018, 16:51:55 pm »
Во кратки црти.Сите овие коли се Грчки и ниту една никако по било кој основ не прави ама баш никаков прекршок.Ние не сме предавници за самите себеси во ниту еден случај.Ние си го сакаме и цениме нашето многу повеке од сите други и нема така лесно да го дадеме.

А каква курва е политиката видете на ова слика.На сред центар имавме споменик од цела Македонија.Ни го срушија и го заменија под притисок на грците.Видете ја сликата и проценете сами.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6406
« Одговори #8030 на: 05 Февруари 2018, 17:15:51 pm »
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #8031 на: 05 Февруари 2018, 17:24:59 pm »
@godofspeed  ne se zamaraj. Istite faci/eksperi mislat deka i vo zapadna Makedonija cvetaat rozi poso ete i tamu zitelite plakjaat akciza za benzin, a ne polnele benzin vo Albanija. Taka da i za ova e isto. Za 1000 grci sto trosat pari vo Mkd, treba nie da sme vecno blagodarni i ime i prezime da smenime i da trpime se, a za 500.000 shupaci sto odat tamu sekoja godina i ete tamu sto polnat benzin/akcizi i jadat vo restorani i plakjaat kolku ke im recat treba da kjutime poso ne sme kul, ne sme gradski faci i glupi neizbanjati firomjani sme.
Toa sto poveketo dozvoluvate za nekoj dinar da smenuvate iminja i da trpite se, ne se vika kul, tuku prostitucija.
Toa sto se sobraa 100000 grci da protestiraat isto e kul, a toa sto nekoj ke se pobuni za bilo shto e prosta masa.
Zatoa stignavme na ova deredze
Од сите страни сите не чопкаат и ние треба да молчиме?
Ке им еб*м матер од прв до последен.Не живее Гевгелија од Грците не се секирајте.Ни 1 третина од парите шо се вртат во Гевгелија не се од нив.Имаме ние од што да заработуваме.Ете кога веке некои толку ми ја отворија устата и сакаат да им кажам Грците кога спијат по хотели и кога одат во ресторани ги крадат сијалиците од собите,батериите од далинското а од рестораните приборот (лажици,вилушки,ножеви) и се фаќани по 10000 пати.А вие што толку многу си ги сакате и се грижите за добрососедски односи со такви гом*а слободно да одите па може ке ве понудат сега следната сезона и безпари да спиете кај нив и да јадете,Уствари заборавив може и ке ви дадат по 100 евра за да не сте без ич
Ќе им дадат 100€ ама и газето ренде ќе им го направат пошто циган не дава гратис парички.

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!
                   RRETH JETËS NË MAQEDONI!!!

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4222
« Одговори #8032 на: 05 Февруари 2018, 18:19:44 pm »
Супер споменикот, ама лавчето ебало мамата...

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #8033 на: 05 Февруари 2018, 18:34:09 pm »
Lav e Makedonski simbol od anticko vreme, pa preku dedo iljo malesevski pa do sega. Sega e barem lesno i ima internet i moze se da se proveri. Ne e lavceto niti od partija izmisleno ako celis na toa, niti pak lavceto e poso spomenikot e od pezo. Bitno da se pise deka neshto ne cini. Ete sega cini so nsmetnato zname vikano "ventilator"

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4222
« Одговори #8034 на: 05 Февруари 2018, 18:38:38 pm »
site znaeme na sto aludiralo lavceto tuka, ne se pravi od mars padnat. Mozele bilo kade da go stavat na plocata... Nego kako toa grcite izdejstvuvale KRSHENJE na spomenikot i zamenuvanje so nov?

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #8035 на: 05 Февруари 2018, 18:41:14 pm »
Vo slucajov izgleda ti se pravis padnat od Mars :-) ili pak ne se pravis tuku si. Ukluci vesti, gledaj dva tri dena i moze jasno ke ti e. Pozdrav
PS isto kako sto mozese avtopatot da se preimenuva vo Prijatelstvo, taka i ova. I kako e na Mars? Pisi sto ima tamu? Ima li ugnetuvanja i.tamu kako ovde na planeta Zemja?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #8036 на: 05 Февруари 2018, 18:47:36 pm »
Баш на вести сите релевантни и реални информации ќе ги дознаеш, одличен извор.

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #8037 на: 05 Февруари 2018, 18:51:18 pm »
Druga bese poentata na cel muabet ama ajde. Se se utka pa eden muabet za partisko lavce i glupi firomjani od selo, sto ne im davaat na grcinjata mili da gi trosat parite vo Mkd.
 Ete nishto neka ne gleda, ako zivee vo Mkd poveke od 1 god se treba da mu e jasno. Kaj sto ima sila nema pravdina. Posleden pat sme imale sila 300 godina pred nova era, od togas na vamu ...
Ako ne e sila i izzivuvanje spor za "ime" vo 21 vek, neznam sto e. Ama so siromav narod se se moze, osobeno i ako e so malku ili bez dostoinstvo. Generalno ova, ne posocuvam na konkretno lice.
Od mene tolku
« Последно менување: 05 Февруари 2018, 18:58:53 pm Inter1 »

Присутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4413
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #8039 на: 05 Февруари 2018, 20:37:27 pm »
Радна акција правеле луѓето, не знам што им наоѓаат маани, нели во време на Тито било супер ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.