Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
јас се извинив за тој пост.. а колку само да ти кажам зашто на тој член сум реплицирал така, (со оглед дека имаш малку постови и не си запознаен) мислам дека повеке од доволно ке биде да знаеш дека тој член, на кого му беше наменет постот е веке неколку пати БАНИРАН на форумов затоа што е крајно безобразен, тактички те нервира намерно, вреѓа на секој можен начин и напаѓа на несоодветен не логичен начин. во тој момент кога го пишав тој пост бев максимално изнервиран. што се однесува до банирањето, можам само да кажам дека господата од администрација се крајно толерантни... не не не, не крајно, туку мноооогу повеке одошто треба се толерантни. тој член на други форуми одамна ке добиеше ТРАЕН БАН со забрана за повторно зачленување. инаку тогаш заради ова понашање и вреѓање членот доби 5 дневен бан кој му заврши и псле неколку дена повторно е баниран на 14 дена, овој пат незнам поради кого и поради што. па сега ти види. инаку мене да ме изнервираш до тој степен да напишам такво нешто треба мнооооогу да газиш по жуљеви и нерви... ептен многу треба...а моментот со нервирањето беше дека членот се обиде со наводни докази да го сруши мојот професионализам и стручност кој го имам и работам скоро 15 години.. и се тоа намерни и циљано кон мене... тој ден јас му бев жртвата...еве, колку за доказ на лично тебе ги повикувам другите членови кои сакаат да кажат нека кажат за оваа дешавка...и би ја повикал админстрацијата понеделнички да ја среди темава и да останат само добрите постови, бидејки вака иако не сум ни крив ни должен, изгледам многу лошо во очите на поновите членови. ете доказ е ова дека членот помисли дека сум вулгарен и безобрезан, а со тоа и недоволно прифатлив за информации или соработка. на крај повторно членот кими излегува победник во една онаква банална провокација.
Not a valid youtube URL