Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: infected на 02 Октомври 2011, 14:57:01 pmЦитат: chlink на 02 Октомври 2011, 01:49:53 amЦитат: Carrier166 на 01 Октомври 2011, 23:41:31 pmЗнаете ли некој во Скопје да ми препорачате за профи полирање на фарови? Евентуално цена? На Стилото сам си ги средуев задните штопови (додека не ми ги „средија“ во новус доста потемни него што сакав, ама пак ќе ги средам некој убав ден), ама за Алфата предните фарови се доволно скапи за да не сакам да се заебавам и сам да ги средувам. Повеќе би сакал човек со искуство тоа да го направи. ТЕ-ЕН добро работи, ама во Прилеп, да работеше во Скопје, лесно ќе беше Ова и мене ме интересира и тоа од поодамна. Ако му собереме муштерии на ТЕ-ЕН можда и ќе му се исплати еден работен ден во Скопје Ако доаѓа во Скопје може и да го сместиме некое време тука за да не среди Јас полирав фарови кај дечково Александар 071/915-454 за 1000ка и сум прилично задоволен. Ептен ми беа оштетени фаровите, а добро ми ги среди.Александар, горе во црниче над мвр ?
Цитат: chlink на 02 Октомври 2011, 01:49:53 amЦитат: Carrier166 на 01 Октомври 2011, 23:41:31 pmЗнаете ли некој во Скопје да ми препорачате за профи полирање на фарови? Евентуално цена? На Стилото сам си ги средуев задните штопови (додека не ми ги „средија“ во новус доста потемни него што сакав, ама пак ќе ги средам некој убав ден), ама за Алфата предните фарови се доволно скапи за да не сакам да се заебавам и сам да ги средувам. Повеќе би сакал човек со искуство тоа да го направи. ТЕ-ЕН добро работи, ама во Прилеп, да работеше во Скопје, лесно ќе беше Ова и мене ме интересира и тоа од поодамна. Ако му собереме муштерии на ТЕ-ЕН можда и ќе му се исплати еден работен ден во Скопје Ако доаѓа во Скопје може и да го сместиме некое време тука за да не среди Јас полирав фарови кај дечково Александар 071/915-454 за 1000ка и сум прилично задоволен. Ептен ми беа оштетени фаровите, а добро ми ги среди.
Цитат: Carrier166 на 01 Октомври 2011, 23:41:31 pmЗнаете ли некој во Скопје да ми препорачате за профи полирање на фарови? Евентуално цена? На Стилото сам си ги средуев задните штопови (додека не ми ги „средија“ во новус доста потемни него што сакав, ама пак ќе ги средам некој убав ден), ама за Алфата предните фарови се доволно скапи за да не сакам да се заебавам и сам да ги средувам. Повеќе би сакал човек со искуство тоа да го направи. ТЕ-ЕН добро работи, ама во Прилеп, да работеше во Скопје, лесно ќе беше Ова и мене ме интересира и тоа од поодамна. Ако му собереме муштерии на ТЕ-ЕН можда и ќе му се исплати еден работен ден во Скопје
Знаете ли некој во Скопје да ми препорачате за профи полирање на фарови? Евентуално цена? На Стилото сам си ги средуев задните штопови (додека не ми ги „средија“ во новус доста потемни него што сакав, ама пак ќе ги средам некој убав ден), ама за Алфата предните фарови се доволно скапи за да не сакам да се заебавам и сам да ги средувам. Повеќе би сакал човек со искуство тоа да го направи. ТЕ-ЕН добро работи, ама во Прилеп, да работеше во Скопје, лесно ќе беше
Цитат: RikiRulz на 05 Октомври 2011, 11:01:27 amЦитат: infected на 02 Октомври 2011, 14:57:01 pmЦитат: chlink на 02 Октомври 2011, 01:49:53 amЦитат: Carrier166 на 01 Октомври 2011, 23:41:31 pmЗнаете ли некој во Скопје да ми препорачате за профи полирање на фарови? Евентуално цена? На Стилото сам си ги средуев задните штопови (додека не ми ги „средија“ во новус доста потемни него што сакав, ама пак ќе ги средам некој убав ден), ама за Алфата предните фарови се доволно скапи за да не сакам да се заебавам и сам да ги средувам. Повеќе би сакал човек со искуство тоа да го направи. ТЕ-ЕН добро работи, ама во Прилеп, да работеше во Скопје, лесно ќе беше Ова и мене ме интересира и тоа од поодамна. Ако му собереме муштерии на ТЕ-ЕН можда и ќе му се исплати еден работен ден во Скопје Ако доаѓа во Скопје може и да го сместиме некое време тука за да не среди Јас полирав фарови кај дечково Александар 071/915-454 за 1000ка и сум прилично задоволен. Ептен ми беа оштетени фаровите, а добро ми ги среди.Александар, горе во црниче над мвр ?Не, Александар Ѓорче Петров. Малку комплицирано се стига до кај дечково
Цитат: RikiRulz на 05 Октомври 2011, 11:01:27 amАлександар, горе во црниче над мвр ?Не, Александар Ѓорче Петров. Малку комплицирано се стига до кај дечково
Александар, горе во црниче над мвр ?
Дали некој ги пробал услугите на carner? Imaat чистење на фарови за 1000 денари.. tempting... http://www.carner.com.mk/Carner-catalog.pdf
Во Дог ... 1.000 ден полирање фарови..
Цитат: Carrier166 на 03 Ноември 2011, 13:28:00 pmДали некој ги пробал услугите на carner? Imaat чистење на фарови за 1000 денари.. tempting... http://www.carner.com.mk/Carner-catalog.pdfцената е за еден фар, јас прашував пред месец дена
Во карнер увек на буљашки финти фаќаат...@Carrier166 пиши кога ќе идеш и јас планирам па може да се видиме.