Автор Тема: Препорака за Авто Школа  (Прочитано 47293 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Одг: Препорака за Авто Школа
« Одговори #45 на: 15 Јули 2013, 19:09:50 pm »
Грешка си  ;) 1 година е.

Отсутен volenos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 341
« Одговори #46 на: 15 Јули 2013, 19:16:21 pm »
Маџар маало.
http://zk.com.mk/Pages/Shkorpion/43684

Аха знам,сум поминувал со ролери кога сум одел накај кеј.Ќе прашам сигурно.

Zdravo!Imam 17 godini i planiram da zemam casovi ili kako se vika toa da polagam za kola.

Sakam da znam nekolku prashanja,pa se nadevam deka onie sto se upateni vo ovaa rabota ke mi objasnat poubavo.

1.Dali mozam da polagam direktno za C ili moram prvo za B????
2.koja e najdobra avto skola vo Kisela Voda,ili pak nekoja blisku do K.Voda.Ne mi smetaat parite.Moze da bide i malku poskapo.Vazno e da me naucat dobro,bidejki nemam recisi nikakvo iskustvo so vozene

Во кисела вода, за 2 автошколи знам, едната е Селика кај трговскиот кај рампа и другата Идол кај мечкаров. Ја полагав во селика, Зоран се викаше инструкторот, со пежо 206 полагав, супер беше инструкторот, но имав малку некоректен однос од страна на газдарицата пошто со упола часови се обучавав за да заштедам пари, најверојатно не и се допагаше тоа на неа, иако  газдата, нејзиниот маж дозволи да полагам со упола часови.

Во идол се обучаваше другар, од прва положи и тоа кај таа албанката што растур правела, кочела и бутала кандидати.
Сум поминал и кај Селика,пред 1 година некаде.Баш и тогаш ги прашував за полагање,ама бидејќи немав право да полагам,така остана.А баш фер ми се виде таа тетката.Се ми објасни убаво.Ќе одам утре и ќе прашам таму и во маџар маало.Оваа Идол незнам каде е,но веќе имам два предлога па ќе се обидам прво таму.

Фала момци,па кога ќе положам и земам кола,обавезно ве частам едно кругче...

Аха знам,сум поминувал со ролери кога су

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6666
« Одговори #47 на: 15 Јули 2013, 19:34:18 pm »
Ако знаеш каде е бензинската макпетрол кај расадник, помини ја раскрсницата накај коа одиш према центар и на 100-тина метри од десна страна ти е идол автошколата.

Отсутен volenos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 341
« Одговори #48 на: 15 Јули 2013, 22:20:11 pm »
Ако знаеш каде е бензинската макпетрол кај расадник, помини ја раскрсницата накај коа одиш према центар и на 100-тина метри од десна страна ти е идол автошколата.
Ќе поминам и таму...

Отсутен dragana

• Почетник
  • *
  • Пораки: 3
« Одговори #49 на: 17 Јули 2013, 15:08:15 pm »
kakvo iskustvo imate so instruktorite od amsm avtoskolata,imate li da preporacate nekoj,jas eve pocnav da vozam casovi kaj zoran instruktorot

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17594
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #50 на: 17 Јули 2013, 15:27:53 pm »
Како се презива да не знаеш?

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6666
« Одговори #51 на: 17 Јули 2013, 15:32:09 pm »
kakvo iskustvo imate so instruktorite od amsm avtoskolata,imate li da preporacate nekoj,jas eve pocnav da vozam casovi kaj zoran instruktorot

Ја знам за Владо инструкторот дека е еден од најдобрите во АМСМ, двајца мои другари се обучаваа кај него.

Отсутен dragana

• Почетник
  • *
« Одговори #52 на: 17 Јули 2013, 15:32:38 pm »
mislam zoran petkovic

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #53 на: 18 Јули 2013, 15:25:17 pm »
Автошкола " Не раде ми дупле команде"

Отсутен Mikroos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 921
« Одговори #54 на: 28 Август 2013, 23:21:51 pm »
Znae li nekoj kolku koshta da se polaga za C kategorija?

B kategorija veke imam.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
« Одговори #55 на: 29 Август 2013, 00:11:48 am »
mislam zoran petkovic
Зоран е ок во главно... Со него возам часови за Ц категорија. Зафатен е 100% и ме нервира тоа што нема слободни термини секој ден.
Mikroos
Ако имаш една година од Б категорија полагањето за Ц категорија во АМСМ ќе те кошта 26000. Тука ти е вклучено и лекарското.

Ако те интересира уште нешто околу Ц категорија слободно прашај. Моментално полагам па подетално сум запознаен со процедурата.

Отсутен dragana

• Почетник
  • *
« Одговори #56 на: 29 Август 2013, 10:50:40 am »
е па тоа со инструкторите од амсм,они се многу зафатени,и термините се нив како им одговараат  :) и јас кога возам не се секој ден како во приватниве авто школи,ние се прилагодуваме на нив,по 3 месеци се возат часовите ,малце се попрепотентни уфилмани,па и најскапи, ама тоа е ,наш избор  :)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
« Одговори #57 на: 29 Август 2013, 10:59:34 am »
mislam zoran petkovic
Зоран е ок во главно... Со него возам часови за Ц категорија. Зафатен е 100% и ме нервира тоа што нема слободни термини секој ден.
Mikroos
Ако имаш една година од Б категорија полагањето за Ц категорија во АМСМ ќе те кошта 26000. Тука ти е вклучено и лекарското.

Ако те интересира уште нешто околу Ц категорија слободно прашај. Моментално полагам па подетално сум запознаен со процедурата.

Ц категорија е за мало камионче, за голем камион со приколка ќе ми треба друга категорија така ? Сега треба прво за Ц, па после една година за Е ваљда. Само Ц е 26000 ??? После за Е се доплаќа пак ???

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
« Одговори #58 на: 31 Август 2013, 00:36:00 am »

;D ;D ;D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20141
« Одговори #59 на: 31 Август 2013, 14:47:14 pm »
Јас би ја препорачал автошкола Мартин бидејќи таму земав часови за Б и инструкторите беа одлични.