Автор Тема: Препорака за Авто Школа  (Прочитано 45851 пати)

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1266
Одг: Препорака за Авто Школа
« Одговори #30 на: 16 Мај 2013, 16:12:10 pm »
Дали некој има искуство со оваа авто школа:
http://sakampopust.mk/kupon/30-popust-na-Celosna-obuka-za-B-kategorija-vo-Avto-shkola-m22/id:1435/

Цитат
30% ПОПУСТ НА ЦЕЛОСНА ОБУКА ЗА Б-КАТЕГОРИЈА ВО АВТО ШКОЛА М22
  Сподели:
Авто Школа м22 Ви нуди Целосна обука за Б - категорија
со редовна цена од 18000 денари за само 12800 денари

Или кажувајте некој пријател, познаник со авто школа....

Каков попуст е ова жити се, јас платив 13 000 во кеш а 14 000 беше на рати, значи ова е редовна цена ако на овие им е редовна 18 000 алал да им е :)

Отсутен volenos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 337
« Одговори #31 на: 15 Јули 2013, 15:00:46 pm »
Zdravo!Imam 17 godini i planiram da zemam casovi ili kako se vika toa da polagam za kola.

Sakam da znam nekolku prashanja,pa se nadevam deka onie sto se upateni vo ovaa rabota ke mi objasnat poubavo.

1.Dali mozam da polagam direktno za C ili moram prvo za B????
2.koja e najdobra avto skola vo Kisela Voda,ili pak nekoja blisku do K.Voda.Ne mi smetaat parite.Moze da bide i malku poskapo.Vazno e da me naucat dobro,bidejki nemam recisi nikakvo iskustvo so vozene

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
« Одговори #32 на: 15 Јули 2013, 15:06:08 pm »
Здраво. Мислам дека нема да може директно на Ц да одиш, а и ако немаш искуство, подобро да не размислуваш за Ц додека не стекнеш со некоја кола.

Јас би ти препорачал АМСМ, мислам дека од помалце паднати обиди ке положиш отколку во друга некоја, ќе заштедиш време и пари

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
« Одговори #33 на: 15 Јули 2013, 15:27:33 pm »
Мораш прво за Б не можеш директно за Ц. Откако ќе положиш за Б дури после 1 година можеш за Ц, ако нешто не е изменето ама дека мора прво за Б мора. И не мора да ти е блиску авто школата ќе се договориш со инструкторот и ќе те зема од дома  :) Нека не те лажат дека ако возиш часови во АМСМ ќе положиш од прва и тие паѓаат.  ;)

Отсутен volenos

• Јуниор
  • **
« Одговори #34 на: 15 Јули 2013, 15:28:03 pm »
Здраво. Мислам дека нема да може директно на Ц да одиш, а и ако немаш искуство, подобро да не размислуваш за Ц додека не стекнеш со некоја кола.

Јас би ти препорачал АМСМ, мислам дека од помалце паднати обиди ке положиш отколку во друга некоја, ќе заштедиш време и пари
A kade se naogaat tie potocno?

Отсутен volenos

• Јуниор
  • **
« Одговори #35 на: 15 Јули 2013, 15:28:46 pm »
Мораш прво за Б не можеш директно за Ц. Откако ќе положиш за Б дури после 1 година можеш за Ц, ако нешто не е изменето ама дека мора прво за Б мора. И не мора да ти е блиску авто школата ќе се договориш со инструкторот и ќе те зема од дома  :) Нека не те лажат дека ако возиш часови во АМСМ ќе положиш од прва и тие паѓаат.  ;)
Aha vo red.Ke poslusam poveke soveti,pa na kraj ke izberam nekoi.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54955
  • Махер
« Одговори #36 на: 15 Јули 2013, 15:30:13 pm »

Јасно.

Отсутен Mario_306

• Редовен
  • Пораки: 1177
  • Тоа ти е релативна работа...
« Одговори #37 на: 15 Јули 2013, 17:33:56 pm »
Ја би ти препорачал ШКОРПИОН ама да бараш да возиш со Кире, Боби или Гоце е добар... Значи јас имам возено малце со Кире кој е доста добар инструктор, човек во години околу 50тина, а после ме превзема син му Боби, додуша помлад е ама и он е добар инструктор... Јас ваму возев со 3 коли, 2 цитроен саксо 1.5д и со една опел корса 1.7 дти, глобално добро си поминав на часовите, релаксирано, не беше напнато, со зафрканции и така...  :)
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина :)
;D ;D ;D

Отсутен volenos

• Јуниор
  • **
« Одговори #38 на: 15 Јули 2013, 18:21:08 pm »
Ја би ти препорачал ШКОРПИОН ама да бараш да возиш со Кире, Боби или Гоце е добар... Значи јас имам возено малце со Кире кој е доста добар инструктор, човек во години околу 50тина, а после ме превзема син му Боби, додуша помлад е ама и он е добар инструктор... Јас ваму возев со 3 коли, 2 цитроен саксо 1.5д и со една опел корса 1.7 дти, глобално добро си поминав на часовите, релаксирано, не беше напнато, со зафрканции и така...  :)
Каде е ова Шкорпион?Во кисела вода или Аеродром???Ми се чини дека сум поминал покрај дуќанов

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
« Одговори #39 на: 15 Јули 2013, 18:23:56 pm »

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6602
« Одговори #40 на: 15 Јули 2013, 18:27:24 pm »
Zdravo!Imam 17 godini i planiram da zemam casovi ili kako se vika toa da polagam za kola.

Sakam da znam nekolku prashanja,pa se nadevam deka onie sto se upateni vo ovaa rabota ke mi objasnat poubavo.

1.Dali mozam da polagam direktno za C ili moram prvo za B????
2.koja e najdobra avto skola vo Kisela Voda,ili pak nekoja blisku do K.Voda.Ne mi smetaat parite.Moze da bide i malku poskapo.Vazno e da me naucat dobro,bidejki nemam recisi nikakvo iskustvo so vozene

Во кисела вода, за 2 автошколи знам, едната е Селика кај трговскиот кај рампа и другата Идол кај мечкаров. Ја полагав во селика, Зоран се викаше инструкторот, со пежо 206 полагав, супер беше инструкторот, но имав малку некоректен однос од страна на газдарицата пошто со упола часови се обучавав за да заштедам пари, најверојатно не и се допагаше тоа на неа, иако  газдата, нејзиниот маж дозволи да полагам со упола часови.

Во идол се обучаваше другар, од прва положи и тоа кај таа албанката што растур правела, кочела и бутала кандидати.

Отсутен Mario_306

• Редовен
« Одговори #41 на: 15 Јули 2013, 18:41:24 pm »
Јас од втора положив, вториот пат бев кај Назли албанката, таа што кочи и бута ама ја зезнав и закочив пред она да закочи затоа што осетов дека се мислеше да закочи (педалата за кочење полека се подспушти, а ногата ми беше на педала), немаше потреба и јас закочив за да успорам... Она го прави тоа за да се заштити, не е сигурна ич иначе треба да ја следиш што прави за да положиш кај нејзе и обавезно знаци да почитуваш, на тоа му дава најголемо значење...  :)
;D ;D ;D

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6602
« Одговори #42 на: 15 Јули 2013, 18:43:14 pm »
И другаров што положи од прва, вика стојам на раскрсница и треба лево да вртам, чекам, чекам, чекам, колона од возила врие, и ја видел дека додека чекал да се рачисти колоната, ногата и стоела на кочница спремна да закочи доколку тргнеш во тие моменти :D

Отсутен Mario_306

• Редовен
« Одговори #43 на: 15 Јули 2013, 18:45:29 pm »
И другаров што положи од прва, вика стојам на раскрсница и треба лево да вртам, чекам, чекам, чекам, колона од возила врие, и ја видел дека додека чекал да се рачисти колоната, ногата и стоела на кочница спремна да закочи доколку тргнеш во тие моменти :D

Абе страв има, иначе мене ќе ми закочеше заради пешак што не поминуваше на пешачки во случај да не го пуштам... :)
;D ;D ;D

Отсутен Mario_306

• Редовен
« Одговори #44 на: 15 Јули 2013, 19:03:37 pm »

Се извинувам за дупли пост, со Б категорија треба да возиш 2 години, а после тоа имаш право да полагаш за Ц според нови правила мислам дека беше... :)
;D ;D ;D