Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: kirilsbmw на 27 Јули 2011, 20:59:25 pmМе интересира ваше размислување иако знам дека ке наидам на најразлични одговори, дали да му ставам позади споилер оригинален од М3 во прилог ке ставам слика од моето позади и едно М3 со спојлер.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)druze top ti e coupe-vo,stvarno top kolice koa bese na pazar 3 staveno tatko mi sakase da ti se javi da go zememe a za spojlerceto ne ni prasuvaj nego stavaj odma (ako imas mnogu normalno)
Ме интересира ваше размислување иако знам дека ке наидам на најразлични одговори, дали да му ставам позади споилер оригинален од М3 во прилог ке ставам слика од моето позади и едно М3 со спојлер.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Рики, одговараш на теми стари два месеца - нема потреба.
Спојлеров се предомислив, го ставив на кола онака да го видам како изгледа и некако ми дојде многу... инаку во меѓувреме колата повторно ја ставив на пазар дефинитивно ми треба поголема... иако не ми се дава....
Ѕирни http://www.carclub.mk/index.php/topic,1446.0.html