Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
дај некое клипче како оди количево, трета четврта нешто
Цитат: mmm121 на 23 Април 2011, 19:35:28 pmдај некое клипче како оди количево, трета четврта нешто немам правено клипови, доколку направам некој ке аплоадувам инаку си оди релативно добро за својата моќност, максимална брзина која јас сум ја возел беше 210.
vo Makedonija tesko deka ke najdes 10 koli sto ke razvijat 170km/h za 15 sekundi...inaku BMW-to e 94godina (gledajki go volanot) ili se lazam?...btw super kolice...
Jaс кај мене на улица, имам 3 коли кој ке кренат 170 за 15 секунди Ауди А4 3.0 ТДИБмв 330дАуди А4 караван 2.5 ТДИ + чипСите коли се на еден чоек А башка чонгур ми е во комшии
Цитат: MecheTo на 25 Април 2011, 18:09:35 pmvo Makedonija tesko deka ke najdes 10 koli sto ke razvijat 170km/h za 15 sekundi...inaku BMW-to e 94godina (gledajki go volanot) ili se lazam?...btw super kolice...искрено појма неам за 15 секунди колку ке дигне )) иначе купето е 92 година, воланот веке не е тој. Тој на сликата што се гледа беше od M3, сега имам од поновите со 3 крака airbag и знак во боја во средина...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
ваквиот стандарден волан е без оние горе испакнатите делови и е шиен со црн конец или е без кожа, и се вградуваат на моделите до фејслифтот тоа е некаде 95 година.