Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Bojan j на 21 Април 2013, 19:45:40 pmИ колку беше саат? Иначе на другар задниот знак му го искорнале со штрафцигер...Вечерно време не знае точно ама за 10 ден. да ти скрши кола. Боље стави ми ливче ќе ти оставам 500 ден на брисач само не ми отварај работа...Цитат: darko mk5 на 21 Април 2013, 22:00:00 pmpred edna nedela od dvor mi go mavnaa predniot znak. pa i nie kradevme kao kopiljaci... neka se raduvaat decata Ја капачиња за ѕивани само лупав за точакот , друго греота ми беше башка што ќе ти го само шамари за џабе да јадеш
И колку беше саат? Иначе на другар задниот знак му го искорнале со штрафцигер...
pred edna nedela od dvor mi go mavnaa predniot znak. pa i nie kradevme kao kopiljaci... neka se raduvaat decata
Редовно има стакла тука, посебно према зоо редот. Јас кога одам на пивце, до алфата твоја сум редовно, на страната од булеварот.
денес слушнав неверојатна приказна... наводно некој тип оставил хајабуса во залог кај лихвар, за 2-3.000 евра. рок за вракање 1 месец... е се супер ама на лихваров му го тропнале моторот од двор, и сега моли бога да не му се врати типот со парите...
@Смоле, стаклата што ги спомнав се баш на бесплатниот паркинг на ЗОО, не према Илинденска, туку кон самата ограда на ЗОО. Подетално инфо од локалните наши членови, што сум видел тоа и пренесувам.
Кој ќе ги плаќа? Луѓето што паркираат ли? Или сопствениците на паркинзите кој не сносат одговорност и ги боли к*р кого опљачкале?
Цитат: Nikola X на 22 Април 2013, 16:21:07 pmЦитат: Bojan j на 21 Април 2013, 19:45:40 pmИ колку беше саат? Иначе на другар задниот знак му го искорнале со штрафцигер...Вечерно време не знае точно ама за 10 ден. да ти скрши кола. Боље стави ми ливче ќе ти оставам 500 ден на брисач само не ми отварај работа...Цитат: darko mk5 на 21 Април 2013, 22:00:00 pmpred edna nedela od dvor mi go mavnaa predniot znak. pa i nie kradevme kao kopiljaci... neka se raduvaat decata Ја капачиња за ѕивани само лупав за точакот , друго греота ми беше башка што ќе ти го само шамари за џабе да јадеш ja samari od tatko mi jadev koa gi najde znacite zakopani u pesok dobro e so ne pocnale decava koli da kradat..aj za znaci kje im progleam niz prsti
е ова е алармен уред