Автор Тема: Лоповлук низ Скопје..  (Прочитано 181558 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Лоповлук низ Скопје..
« Одговори #60 на: 28 Ноември 2012, 16:24:04 pm »
Јас приметив дека капачињата за ѕиваните ми ги здиплил некој. Ќе се послужам и јас.

И мене 2 ми мавнале, гарант некое дете со точак. А со алфа знакче ми беа, од грција ги зимав, 15 евра у пм.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #61 на: 28 Ноември 2012, 16:26:40 pm »
нека пробаат кај мене да ги крадат раткапните

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
« Одговори #62 на: 28 Ноември 2012, 16:27:32 pm »
@Марјанот.....и кај мене у зграда во саботата опнале неколку подруми. Земале точаци, неколку пара гуми и алатче. За среќа во мојот не чепкале.
Мислам дека се некој од околните згради што ти ја знаат колата

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9193
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #63 на: 28 Ноември 2012, 16:27:38 pm »
Низ Битола па ич не се кради

Порано кај мене тука се и сешто се крадеше, но полека полека се исчистија гнасите, кој в затвор кој се излечил...
Фала Богу мирно е сега, уште ги нема фатено низ Битола трендот за крадење авто делови.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
« Одговори #64 на: 28 Ноември 2012, 16:30:46 pm »
На другарка (у Ново Лисиче, ако има поента да се спомиња нели :)), од подрумот и’ собрале новогодишна елка... Значи САМО елката... Некое наркоманче отишло по погрешното зелено изглеа...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14232
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #65 на: 28 Ноември 2012, 16:35:23 pm »
Абе се кради на мртво,досега миниум 5-6 пати ми имаат украдено акумулатори од камионите,за нафта ич не зборам.Радиа од колите,кршени стакла,во визба имаа влезено неколку пати.Сега визбите ми се обезбедени,на камионите немам акумулатори,нафта ич па нека повелат.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #66 на: 28 Ноември 2012, 16:44:10 pm »
Мене ми ги украдоа раткапните на Спаркот сред бел ден.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10944
  • 430i
« Одговори #67 на: 28 Ноември 2012, 16:48:34 pm »
Мислам дека се некој од околните згради што ти ја знаат колата

100% и колата и мене.

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 672
« Одговори #68 на: 28 Ноември 2012, 17:51:32 pm »
Да ги испоштувам и јас крадците во Аеродром,за што служат комишии.Од саботата вечерта некој се служи со нови раткапни од Голф 6.Со среќа нека му е и се најмило :)
претпоставувам дека голфот сабајле беше паркиран кај градинката Лале во Аеродром пошто забележав Голф 6 со налепница и без раткапни, али мислев дека е сменет зимски сет на гуми па нема раткапни.
Инаку и јас сум без раткапни од прошлата недела и веројатно зимово ке го поминам така или евентуално со некој турско-кинески, па здравје на пролет бандажи ке си земам

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3039
« Одговори #69 на: 28 Ноември 2012, 17:56:39 pm »
Јас приметив дека капачињата за ѕиваните ми ги здиплил некој. Ќе се послужам и јас.

И мене 2 ми мавнале, гарант некое дете со точак. А со алфа знакче ми беа, од грција ги зимав, 15 евра у пм.
Ќе си купам со форд знакче кога ќе одам накај Џорџ Таун. 100 ден се.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #70 на: 28 Ноември 2012, 18:30:36 pm »
Да ги испоштувам и јас крадците во Аеродром,за што служат комишии.Од саботата вечерта некој се служи со нови раткапни од Голф 6.Со среќа нека му е и се најмило :)
претпоставувам дека голфот сабајле беше паркиран кај градинката Лале во Аеродром пошто забележав Голф 6 со налепница и без раткапни, али мислев дека е сменет зимски сет на гуми па нема раткапни.
Инаку и јас сум без раткапни од прошлата недела и веројатно зимово ке го поминам така или евентуално со некој турско-кинески, па здравје на пролет бандажи ке си земам
Toвај је тај :) истиот рецепт ќе биде и кај мене применет ;)
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #71 на: 28 Ноември 2012, 18:57:28 pm »
Aj neka mi ukrade nekoj 3 ratkapni za Spark. 1000 денари плаќам.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
« Одговори #72 на: 28 Ноември 2012, 19:45:46 pm »
Абе се кради на мртво,досега миниум 5-6 пати ми имаат украдено акумулатори од камионите,за нафта ич не зборам.Радиа од колите,кршени стакла,во визба имаа влезено неколку пати.Сега визбите ми се обезбедени,на камионите немам акумулатори,нафта ич па нека повелат.
Добро, што им прават на акумулаторите од камионите ??? Комшија има 2 камиони, досега му имаат украдено преку 20, во рок од 1 година... Сега му текна ги завари, ги направи со катанци...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #73 на: 28 Ноември 2012, 19:48:29 pm »
И ја еднаш си огрешив душа, помислев на проблематичниот комшија, но ипак беа цигани. Они снимаат - "просат" , и после некој ден операција.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #74 на: 28 Ноември 2012, 19:55:05 pm »
И ја еднаш си огрешив душа, помислев на проблематичниот комшија, но ипак беа цигани. Они снимаат - "просат" , и после некој ден операција.
Ѕвони кај мене еден што „просеше“ и никој не отвори минута две, ѕвони пак. Пак никој не отвара, кој по балкони кој ваму-таму по куќава и искачам јас надвор - ете ти го иде од двор кај мене накај надвор... Си рекол никој нема - па да го провери дворот...