Автор Тема: Најдоверливи модели и/или марки  (Прочитано 215913 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Одг: Најдоверливи модели и/или марки
« Одговори #165 на: 05 Јули 2011, 15:13:53 pm »
quote author=S16 link=topic=65.msg45069#msg45069 date=1309871062]
Една Инсигниа мислам дека ќе го освежи...

...phh....Nikad.
Ali keshot potreben za Insignia e dobredojden.  :)

Овој Ибро мајка ебал, ги купил сите што ги видел по тоа плацовине горе...Стратро, за мене сребрената СТОП  ;D
[/quote]

Site se V6..
Dve se 2.5 po 170 KS, drugite dve se 3.0 po 190 KS i okolu 300 Nm Torque.
RWD, udobna meka voznja so site gadzeti vnatre.
Milina.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #166 на: 05 Јули 2011, 15:15:39 pm »
3.0 не се по 211 коњи ?

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #167 на: 05 Јули 2011, 15:17:22 pm »
3.0 не се по 211 коњи ?

Pardon..208. :)
3.0 24V V6 211 PS (155 kW; 208 hp)
Srebrenata eve ti ja ostavam. :)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #168 на: 05 Јули 2011, 15:20:04 pm »
Колку би ја давал ? Оваа е ѕверотина, шо би рекол Рики.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #169 на: 05 Јули 2011, 15:26:39 pm »

Sivata 2.5 V6 e so 105.000 km od Italija - 4900 EUR.
3.0 V6 ednata e od Svajcarija, drugata od Germanija imaat po 160.000 km ..na tie im bara okolu 5.500.
Ednata e so vgraden plin.

Diskusijava moze da se prefrli vo temata za polovni vozila.

Sorry.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #170 на: 20 Јули 2011, 10:48:57 am »
Цитат: македонски возач
Се јавив сега во Порше, викаат дечко преполни сме со возила на сервис дури од Понеделник ќе можеме да го видиме.
Па се јавив кај моиве луѓе што се влијателни таму да ургираат за да го средат денес пошто утре одам за Приштина. Што ќе прават сега Порше, мораат да измислат прикаска зошто не му ја направиле колата на МарчеЧварче, и било ова, и било ода а уствари моето Поло ќе ги прават прво.
Да биде трагедијава уште поголема му се јавувам на блиско другарче мое. Тој има Поло 2007 1,4 со фул опрема. Му велам бате ај со мене до Порше (девојка му работи таму) да го однесеме моево Поло па да ме вратиш. Се смее ми вика батка моето е веќе таму од Петокот, сори...

20.07.2011, Skopje,Makedonija.
Makedonskiot servis, Porsche - Makedonija, e prepoln so rasipani W vozila pod garancija.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #171 на: 20 Јули 2011, 10:53:39 am »
Се јавив сега во Порше, викаат дечко преполни сме со возила на сервис дури од Понеделник ќе можеме да го видиме.
Па се јавив кај моиве луѓе што се влијателни таму да ургираат за да го средат денес пошто утре одам за Приштина. Што ќе прават сега Порше, мораат да измислат прикаска зошто не му ја направиле колата на МарчеЧварче, и било ова, и било ода а уствари моето Поло ќе ги прават прво.
Да биде трагедијава уште поголема му се јавувам на блиско другарче мое. Тој има Поло 2007 1,4 со фул опрема. Му велам бате ај со мене до Порше (девојка му работи таму) да го однесеме моево Поло па да ме вратиш. Се смее ми вика батка моето е веќе таму од Петокот, сори...

Makedonskiot servis, Porsche - Makedonija, e prepoln so rasipani W vozila pod garancija.

Abe nemora da znaci deka se rasipani, jas vcera koga bev eden kup ima so svicarski tablici gi servisiraat tuka zosto im e poeftino a normalno deka im e priznato biedjki e vo ovlastena dilerska mreza

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #172 на: 20 Јули 2011, 10:58:15 am »
Сигурно не им е поефтино. Унуфицирани се цените насекаде во Европа, како на делови, така и на услуга.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #173 на: 20 Јули 2011, 10:59:37 am »

Abe nemora da znaci deka se rasipani, jas vcera koga bev eden kup ima so svicarski tablici gi servisiraat tuka zosto im e poeftino a normalno deka im e priznato biedjki e vo ovlastena dilerska mreza

lelee, ovie nasive gi opravija, pa sega i stranskite ke gi sreduvaat  ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #174 на: 20 Јули 2011, 11:00:34 am »
Сигурно не им е поефтино. Унуфицирани се цените насекаде во Европа, како на делови, така и на услуга.

Poeftino e druze 100% ti kazuvam, neznam dali niv im naplakaat po drugi ceni ama sevisot e razlicen sekade. Delovite moze se isto ama rabotna raka ne e ista cena ovde i vo Svajcarija 100%.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #175 на: 20 Јули 2011, 11:00:59 am »
@gOJDO, a и не баш, мислам дека еден работен час(работна рака) не е ист во Швицарска, и Македонија ...

Edit, веќе пишал марче ..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #176 на: 20 Јули 2011, 11:01:59 am »

Poeftino e druze 100% ti kazuvam, neznam dali niv im naplakaat po drugi ceni ama sevisot e razlicen sekade. Delovite moze se isto ama rabotna raka ne e ista cena ovde i vo Svajcarija 100%.
Поефтино е кај нас, успат накај одмор си вршат сервис странците.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #177 на: 20 Јули 2011, 11:05:10 am »

pa primorani se, dokolku sakaat da stignat do grcija  ;D

Отсутен ZEC Electronics

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 101
    • www.zec.mk
« Одговори #178 на: 07 Септември 2011, 19:17:33 pm »
poshto mnogu tuka se zavisnici od koli...

shto znae nekoj za citroen motorot 2,7 hdi bi turbo ???????

ZEC ELECTRONICS

ZASTAPNIK I OVLASTEN SERVIS ZA

PIONEER , JVC , ALPINE  GROUND ZERO, MTX AUDIO ,MAGNAT , MAC AUDIO , BLAUPUNKT , JAMO, ONKYO , LENCO , ION , PIONEER DJ , SHERWOOD , ELTAX , AMERICAN DJ I MN.DRUGI

INFO 02/3110-186

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #179 на: 07 Септември 2011, 19:57:34 pm »
poshto mnogu tuka se zavisnici od koli...

shto znae nekoj za citroen motorot 2,7 hdi bi turbo ???????

Би турбо... :) :) :)

Немој вакви муабети... :)

2.7 се вградува во комбињава другар, имам вози такво комбе... без лимитер е тој мотор во Боксерот, и иде 180-190 кмч

Потрошувачката му е одлична некаде околу 10литри на 100 км, со +/- 1 литар, зависи од вожња, клима товаран или празен