Автор Тема: Поздрави и честитки, поклони ... :D  (Прочитано 500103 пати)

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Одг: Поздрави и честитки, поклони ... :D
« Одговори #1785 на: 08 Јуни 2012, 18:44:33 pm »
фала на поздравот Мартин ... се надевам сите ке положиме ;D
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
« Одговори #1786 на: 08 Јуни 2012, 18:50:33 pm »
E pa da skrsite noga :D
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
« Одговори #1787 на: 08 Јуни 2012, 18:54:03 pm »
Поздрав матуранти, со среќа нека ни е утре... ;D

Се пишува: Се' уште и  не може.

Ајт, ова се најчестите грешки ;D хахахаха/

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
« Одговори #1788 на: 08 Јуни 2012, 20:46:00 pm »
Ајде, стискам и јас палци! :) Среќно рудари! :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6221
« Одговори #1789 на: 08 Јуни 2012, 21:23:38 pm »
јас кога полагав матура македонски,вечерта пред полагање излегоа прашањата на интернер,и до сабајлето си бев спремен тата мата :D

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #1790 на: 08 Јуни 2012, 21:24:21 pm »
Ајде дечки утре да растурите таму :) и после да се пофалите тука :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
« Одговори #1791 на: 08 Јуни 2012, 21:35:32 pm »
Најдовме теми за составите, барем од прилика. Благодарност до FilipM за пораката, околу 95% е таа темата.

За прашањата ќе дежурам денеска, може ќе излезат преку ноќ. Сабајле 2 пута Ред Бул и ко нов. После испитот 2 дена спиење :D

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #1792 на: 08 Јуни 2012, 21:41:45 pm »
Хахах Мартин ја живеам така веќе 3 години...здравје да дипломирам летово евентуално септември ваљда ќе иам малце по редовен начин на живот...али тоа се тие студентски денови кога учиш до сабајле и пиеш10 кафиња 15 ред були и 8 литра кока кола :D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #1793 на: 09 Јуни 2012, 03:59:23 am »
Многу се тресите со тоа матурата - непотребно, ке видите и сами :)

Со среќа !

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #1794 на: 09 Јуни 2012, 04:13:23 am »
Хахах Мартин ја живеам така веќе 3 години...здравје да дипломирам летово евентуално септември ваљда ќе иам малце по редовен начин на живот...али тоа се тие студентски денови кога учиш до сабајле и пиеш10 кафиња 15 ред були и 8 литра кока кола :D
Ја без грам кафе и без ред бул и слични ствари 4 дена по ред останувам буден до 6 и пол сабајле. Единстевно што пијам е сок или јогурт и обавезно нешто јадам. Иначе матуранти со среќа утре и не се плашете, пуси смоук е ова матурава, не е ни 1/4 од тоа што ве чека на факултет, и ја бев у овој филм пред полагање матура, ама чим ќе седнете таму да полагате и коа ќе ги видите прашањата ќе ви помине одма тоа чувство ;)

Дејвокер ти на правен беше така? Гарант ти имаа останато граѓанско или стварно и ти повлекло и процесно ;D ја спремам сеа втор колоквиум(поправен) административно. Колку е досадно у три лепе нек иде.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #1795 на: 09 Јуни 2012, 08:33:18 am »
На правен да :) него ништо од тоа стварно граѓанско се ми е положено :) останати ми се само есеи административно што сега ќе го правам за 9 поени :) и есеи филозофија за 2 поени ( Астеруд сака за 2 поени есеј да праам не ми ги дава) и овие сеа што се 2 колоквиуми од сегашниов семестар :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #1796 на: 09 Јуни 2012, 08:38:25 am »
Ја сум потресен за матурава не зошто сум дудук и се плашам дека ќе паднам, туку сакам да извадам 5че.
Ако не ми се доволни поените за влез во државна на Економски, татко ми рече бирај на кој механичар ќе бидеш чирак. :D

Тони или Костовски, да не ви требаат работници летово? :D :D :D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #1797 на: 09 Јуни 2012, 11:55:44 am »
На правен да :) него ништо од тоа стварно граѓанско се ми е положено :) останати ми се само есеи административно што сега ќе го правам за 9 поени :) и есеи филозофија за 2 поени ( Астеруд сака за 2 поени есеј да праам не ми ги дава) и овие сеа што се 2 колоквиуми од сегашниов семестар :)
Леле администартивно колку лесен предмет е, ама (и тоа огромно АМА) е ужасно досаден за учење, нервно попушитв, али добро е го положив бев сабајлево од 9 и пол, есејот рече околу 11 ќе бил. останати ми се само граѓанско кој што не ми е јасно како не го полижив последниот пат кога го полагав и стварно на кој што ниеднаш неам отидено :) ти како ги помина, дај некој хинт, да ги средам у августов за да влезам у 3та исчистен скроз.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #1798 на: 09 Јуни 2012, 13:19:27 pm »
Како бе не те знам вака а на ист факуЉтет сме :) него ај да не ја труеме темава ќе не истепаат ќе ти пишам ПП после што и како :)
Него Мартин не се секирај ептен до толку, и да немаш 5ка имаш пак големи шанси за влез во државна така да се најдобро :) и се гледаме догодина тука сме карши ни се факултетите :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #1799 на: 09 Јуни 2012, 15:23:01 pm »
Бидна. 3 грешни досеа, очекувам накај 5 да имам. Есејот и со 9 поени да го земам пак 5ка ќе имам :D