Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со ваков силен буџет за клима се оди со Мицубиши и си мирен наредни 30години.
Цитат: Jimny на 07 Ноември 2024, 06:25:41 amСо ваков силен буџет за клима се оди со Мицубиши и си мирен наредни 30години.Мицубиши мислам до 50 000 и нема баш како што гледав. А и не сум баш сигурен за таа цена дали е вистина Мицубиши...
Имав пишано назад во темата за М8 штрафови со гумички, но дури пред недела дена ги монтиравме. Можам да кажам дека разликата е огромна, климата не се слуша дека работи буквално. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Порачав уште 2 пара за другите клими, да ги намирам тресењата од ѕидот. Sent from my iPhone using Tapatalk
Каде поточно?
Цитат: Boshe на 14 Декември 2024, 11:21:26 amИмав пишано назад во темата за М8 штрафови со гумички, но дури пред недела дена ги монтиравме. Можам да кажам дека разликата е огромна, климата не се слуша дека работи буквално. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Порачав уште 2 пара за другите клими, да ги намирам тресењата од ѕидот. Од каде ги зема/порача?
Имав пишано назад во темата за М8 штрафови со гумички, но дури пред недела дена ги монтиравме. Можам да кажам дека разликата е огромна, климата не се слуша дека работи буквално. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Порачав уште 2 пара за другите клими, да ги намирам тресењата од ѕидот.
Цитат: DarthJe5us на 14 Декември 2024, 14:28:21 pmКаде поточно?Тука некаде беше. https://maps.app.goo.gl/5mWgHJirHKb9xETU9?g_st=acЕлектрика и цреварии продаваат. Не дека се сјајни ама ИМА. Сега ми требаше за еден стан и ми кажа монтерот ене иди онде. Идам, стварно! 200! Земав 4 комплета да ми стојат дома, иако 1 потрошив.Инаку Wurth се подобри, ама крв ќе пропљукаш дур најдеш последниве 5 години. Така да и ова нека стои во фиока.