Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
колеги, знам дека е апсолвирано повеќе пати, ама дали Кериеров е подобар избор во случајов од Хајер?Зошто оваа варијанта на Хајер е волку поефтина?Сите се 5,5-киЗа Хајер не сум чул, за Кериер знам дека важеа за саглам бренд за климатизација.Кој Вивакс (ми го спомнуваат често, не знам зошто) е со перформанс на овие 5,5-ки?
Другари... Препорака за некој мајстор за парно?Ми треба да ми смени класични вентили на 2 радијатори со термо-глави, пред да почне грејна сезона...Фала.Sent from my Poco F3
А со Грее браќа шо прајме, 800ден годишна гаранција - 1200ден годинава се направи?Ќе му манам печат годинава дека нова, па после колку тера нека тера, приватно ќе ја поправаме.
Цитат: KaZaN на 18 Септември 2022, 22:55:28 pmДругари... Препорака за некој мајстор за парно?Ми треба да ми смени класични вентили на 2 радијатори со термо-глави, пред да почне грејна сезона...Фала.Sent from my Poco F3Види по пат Hertz ли се, Giacomini ли се или нешто друго.Ако се Giacomini - купи само вентили.Имам баш две глави како за тебе, да не ги купуваш, отидоа накај илјадарка )Вака некако се:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: loopz на 18 Септември 2022, 23:17:59 pmЦитат: KaZaN на 18 Септември 2022, 22:55:28 pmДругари... Препорака за некој мајстор за парно?Ми треба да ми смени класични вентили на 2 радијатори со термо-глави, пред да почне грејна сезона...Фала.Sent from my Poco F3Види по пат Hertz ли се, Giacomini ли се или нешто друго.Ако се Giacomini - купи само вентили.Имам баш две глави како за тебе, да не ги купуваш, отидоа накај илјадарка )Вака некако се:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Треба секако и термо вентили да земам... Да ти пишам деновиве, да ги земам главите, па да пробам да ги спарам со соодветни вентили...Ако не успеам, ти ги враќам назад... Него по продавнициве нема ни вентили... Некоја препорака каде да барам?Sent from my Poco F3