Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 175
Цитат: marcecvarce на 04 Јуни 2011, 02:15:26 amЦитат: SaleSk на 04 Јуни 2011, 01:24:09 amЦитат: marcecvarce на 03 Јуни 2011, 20:27:38 pmKolava denes 2 pati mi izgasi nezagreana na niski obrtai koga padna strelkata, dali od plinot dali e kolata pojma nemam??Mislam deka na benzin 2 pati vo site 4 godini sto ja imam da mi ima izgaseno ama ic ne se sekavam. Ke proveram.Snimiv edno klipce kako odat vrtezite ama nemozam da go zakacam.Гарант ти е од тоа!!!imam primeteno deka obtomerot (strelkata) koga na primer vozam 60 i naednas kocam stiskam kumplung ili bilo koja brzina stiskam kumplung,strelkata pagja mnogu nisko pa se vraka nazad na normalno rabotenje.Ако го прави тоа истото и на бензин... значи е тој како да го кажам амортизер на гаста... споро да ја врати гаста некаде под 1000 вртежи...Ако знаеш што ти зборам ок, а ако не кажи да ти најдам слика... за да видиш...
Цитат: SaleSk на 04 Јуни 2011, 01:24:09 amЦитат: marcecvarce на 03 Јуни 2011, 20:27:38 pmKolava denes 2 pati mi izgasi nezagreana na niski obrtai koga padna strelkata, dali od plinot dali e kolata pojma nemam??Mislam deka na benzin 2 pati vo site 4 godini sto ja imam da mi ima izgaseno ama ic ne se sekavam. Ke proveram.Snimiv edno klipce kako odat vrtezite ama nemozam da go zakacam.Гарант ти е од тоа!!!imam primeteno deka obtomerot (strelkata) koga na primer vozam 60 i naednas kocam stiskam kumplung ili bilo koja brzina stiskam kumplung,strelkata pagja mnogu nisko pa se vraka nazad na normalno rabotenje.
Цитат: marcecvarce на 03 Јуни 2011, 20:27:38 pmKolava denes 2 pati mi izgasi nezagreana na niski obrtai koga padna strelkata, dali od plinot dali e kolata pojma nemam??Mislam deka na benzin 2 pati vo site 4 godini sto ja imam da mi ima izgaseno ama ic ne se sekavam. Ke proveram.Snimiv edno klipce kako odat vrtezite ama nemozam da go zakacam.Гарант ти е од тоа!!!
Kolava denes 2 pati mi izgasi nezagreana na niski obrtai koga padna strelkata, dali od plinot dali e kolata pojma nemam??
Другарче ти кажав јас ги имам истите симптоми кои ти ги кажуваш бев во плимонт проверија детално а имаа и еден куп други случаи со ист проблем и ми кажаа дека е до плинот. Кај мене на бензин моторот си работи перфектно а на плин зеза. Не се замарај да се надеваме дека ке не освежат сега со некоја поквалитетна тура плин
Цитат: Slavjan на 04 Јуни 2011, 12:15:01 pmДругарче ти кажав јас ги имам истите симптоми кои ти ги кажуваш бев во плимонт проверија детално а имаа и еден куп други случаи со ист проблем и ми кажаа дека е до плинот. Кај мене на бензин моторот си работи перфектно а на плин зеза. Не се замарај да се надеваме дека ке не освежат сега со некоја поквалитетна тура плин So znam vo toa kaj Staklara posledno staviv plin, site go falat ama izglea jas nema