Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Браво лепи. Спушти ја доле малце. Го молам експертот Дени да се изјасни за спуштање во микрометри.
Магарица !
Деки, не ги слушај сите спушти ја колата, спушти ја. Ако ти е за секојдневно возење, никако спуштање. Тие шо велат насекое спуштија, тие нека си ја спуштат ако сакат толку. Од лично искуство ова, со спуштена мака ќе си имаш.
Многу нормално, али ако ја спуштам, би ја спуштал да си биде таманка, али тоа понатака ја само кога ќе ја возам, пошо сеа ако ја спуштам али немам пари, татко ми првиот ден ке ја искрши...
Цитат: Dejan.Vasilevski на 24 Октомври 2013, 12:29:28 pmМногу нормално, али ако ја спуштам, би ја спуштал да си биде таманка, али тоа понатака ја само кога ќе ја возам, пошо сеа ако ја спуштам али немам пари, татко ми првиот ден ке ја искрши... и јас се лажев вака,на времето..........
Eeeee Deki,Deki,neznaes koj e filingot da stavas letvicki pred garaza za da parkiras,aj kje porasnes i kje se spustis
Sacrifice I'm willing to take, all day all year. Само суперлативи се користат да се опише чувството на спуштен автомобил откако ќе повозиш ист како твојот кој е на стандардна висина.