Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Dejan.Vasilevski на 12 Ноември 2012, 01:44:54 amГо ставив се заради дека предходно ми беше оштетено, па да не го фарбам, или да менјам и стаив Карбон малце за промена Ама и според мене добро стои, на мали детаљи е и не се приметува освен ако не зјапаш во него Личен е за гледање зошто би бил грд...само нападен е бидејќи стана од редовна опрема на секоја 2ра кола кај нас...а карбон во друга боја освен црна би стоело доста фино и помалце досадно....пример портокалов,црвен,син итн...ги има во секакви бои на ебау
Го ставив се заради дека предходно ми беше оштетено, па да не го фарбам, или да менјам и стаив Карбон малце за промена Ама и според мене добро стои, на мали детаљи е и не се приметува освен ако не зјапаш во него
Цитат: DasAuto. на 12 Ноември 2012, 01:53:28 amЦитат: Dejan.Vasilevski на 12 Ноември 2012, 01:44:54 amГо ставив се заради дека предходно ми беше оштетено, па да не го фарбам, или да менјам и стаив Карбон малце за промена Ама и според мене добро стои, на мали детаљи е и не се приметува освен ако не зјапаш во него Личен е за гледање зошто би бил грд...само нападен е бидејќи стана од редовна опрема на секоја 2ра кола кај нас...а карбон во друга боја освен црна би стоело доста фино и помалце досадно....пример портокалов,црвен,син итн...ги има во секакви бои на ебауИма една Honda S2000 цела обложена во бела карбонска фолија,изгледа одлично!! Дејан не дозволувај Дарио да те лаже со фолииве xD
абе не се разбравме јас сум против карбонот Хондата ја дадов за пример за друга боја на фолија,не за ти да ставиш на џетата.Дарио ќе те доведе до банкрот ако ти каже што да правиш на колата хаха
Ti rekov jas Inoxot sto ti go dadev da go stais, placat luge za nego