во очајна состојба ради тоа што ги гледаме како кршеви. Реално има многу малце модели што вредат нешто повеќе.
Пример олимпијата што ја имам има само уште една во Македонија, 2002ки има околу 15тина, алфа јуниор 3-4, 2-3 масериатиа, неколку овал буби, т1 едно или две, неколко фиати 850ки, 2-3 фиат 500............ поголемиот дел од олдтајмерите се во железара стопени.
А за кеифот не праиме ич муабет 
Alfa Junior 2-3? Јас знам за една

Кажи кај се другите?
Буби овали има 2 во Македонија. Една црвена во Струга и една жолта во Скопје...и бела само школка...мислам Штип

.<br /><br />Две се Охрид<br /><br />[img]http://i40.servimg.com/u/f40/11/80/07/17/slika012.jpg)
Fiat 850-ки има многу...само ретко ги возат. Во Битола знам за 2-3 што се возат. Има дури и 850SC што се реставрира 10 години...ye...I know... ама е добро...ептен...
Fiat 500 имаше на времето едно Битола, не знам дали е сеуште тука и има едно Кочани што го знам јас...
За олдтајмери во Македонија има не да нема, ама или се преценти во состојбата во која што се, или не сакаат да ги продадат.
Што се однесува за Datsun-от, делови има во Грција бидејќи сеуште се возат на велико таму, така што трк до Лерин ќе најдиш се

Некоја ваква комбинација не е лоша

нели?

Јас барам Datsun ама поинаков модел од овој...