Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Кога купуе срце, купуе бензинец. Кога купуе новчаник, купуе дизел
Цитат: velestrumf на 02 Октомври 2013, 09:30:36 amКога купуе срце, купуе бензинец. Кога купуе новчаник, купуе дизел Performansi na mojot segasen turbo benzinec.Bonus: poveke Nm i pomalku potrosuvacka.What more could you possibly want?
Стратро ја разреши вечната мистерија.Цитат: LosiPatista на 02 Октомври 2013, 06:48:45 amMoже да се затвори темата Клуч.
Moже да се затвори темата
Цитат: velestrumf на 02 Октомври 2013, 09:30:36 amКога купуе срце, купуе бензинец. Кога купуе новчаник, купуе дизел Во секојдневната реалност е токму обратно: кога купуе (полупразен) новчаник - купуе бензинец, пошто дизелашот со посакуваната снага е 2000 евра плус.
Цитат: filipv на 02 Октомври 2013, 09:38:16 amЦитат: velestrumf на 02 Октомври 2013, 09:30:36 amКога купуе срце, купуе бензинец. Кога купуе новчаник, купуе дизел Во секојдневната реалност е токму обратно: кога купуе (полупразен) новчаник - купуе бензинец, пошто дизелашот со посакуваната снага е 2000 евра плус.Татко ми баш ради ова, пред 5 години, со тогашните негови математички пресметки добил резултат дека е најдобро да купи косилица. Ден денес вика да имав упте 3-4000 евра, голфот ќе беше дизел, односно следна нова кола ќе биде турбо дизел
Фамилијарна - дефинитивно ТД. За adrenaline rush - дефинитивно бензинец.Се надевам дека ќе можам да си ги дозволам двете... A man can dream