Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Цитат: DarthJe5us на 03 Септември 2013, 22:59:47 pmЈас би М3 на старо друго не е битно Или M5-че E39-чe
Јас би М3 на старо друго не е битно
Цитат: Sportex на 03 Септември 2013, 10:19:42 amНегознам....ни те знам ни те познавам.......ама едно ке ти кажам....со Ц4 косилица од 90 коња на блага угорница не можеш да претицаш камион ако не ставиш во трета, и тоа додека претицаш ќе се усереш, ако продолжи малце угорницата и втора ќе јаде. Токму тој момент ми оставаше чуство на немоќ, како точак да возам, кога претициваш тој до тебе бутка со нозете на патос да даде малку гас и он(а) ако може. За разлика од тоа, TDI од 90 коња...
Негознам....ни те знам ни те познавам.......ама едно ке ти кажам....со Ц4 косилица од 90 коња на блага угорница не можеш да претицаш камион ако не ставиш во трета, и тоа додека претицаш ќе се усереш, ако продолжи малце угорницата и втора ќе јаде. Токму тој момент ми оставаше чуство на немоќ, како точак да возам, кога претициваш тој до тебе бутка со нозете на патос да даде малку гас и он(а) ако може.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Прашање: зошто би го одбрал Голфот? Аргументи од типот "затоа што е Голф" не се важат.
Дај бе доста со тоа дека е побрзо зошто помалку троши. Некој сака да фрла илјадарки на кафиња и пијачки секој ден, друг сака да ужива во Мини Купер. И зошто би имал потреба да штеди на бензин, некој што може да си дозволи супер мини.
тоа од твоја гледна точка е така...од моја не е...
А ти од кога почна да сакаш мали коли? Реално колите се многу различни,а перформансите се слични.
Цитат: onak на 04 Септември 2013, 01:20:43 amтоа од твоја гледна точка е така...од моја не е...Нели ролшуи беа таквите коли?
Цитат: V на 04 Септември 2013, 01:15:41 amДај бе доста со тоа дека е побрзо зошто помалку троши. Некој сака да фрла илјадарки на кафиња и пијачки секој ден, друг сака да ужива во Мини Купер. И зошто би имал потреба да штеди на бензин, некој што може да си дозволи супер мини.Мене тоа ми е битно, за исти пари ке поминувам повеке од тебе, а ке се курчиме исто на патиштата.