Ама уште не одговори зошто возиш хјундаи бензинец. И тоа косилица?
Неможам да сфатам тоа уште..
Не дека сакам да те заебавам или да се карам, онака само би сакал да знам.
zatoa sto bese predobra ponuda, sansa da se kupi nova kola. Za 10.000 evra (bese 10.500 ja zedov za 10.000), dobivas
-multilink, mnogu dobra upravlivost. Podobar e samo Focus, i ne za mnogu.
-mnogu dobri materijali vo vnatresnosta i odlicna zavrsna obrabotka. kolata posle 2 godini ne krcka po losi patista. Sedistata se odlicni, stranicnata podrska cvrsta, ne e napravena od sunger! Me nervira mirisot na interierot koj e skoro identicen kako vo Fiesta, verojatno od istoto mesto gi poracuvaat plastikite.
-Menjacot e mnogu precizen, megu najdobrite vo klasata.
-Motorot e kosilica, no e najekonomicnata kosilica od site, i isto tolku mokna kako 1.6 varijantite od drugite proizveduvaci.
-Svoevremeno I30 bese najprostran avtomobil vo klasata, denes moze da gubi za 10tina mm, nisto poveke.
-Kolata e mnogu dobar paket, a za 10.000 evra so dovolno oprema (ima USB : ) e fenomenalna.
-Bi sakal malku poveke izolacija, bidejki na golemi brzini se slusaat trkalata.
Sepak e kosilica, i toa e edinstvenata pogolema maana,
bidejki na brzini nad 110 motorot vrti na visoki vrtezi i vozenjeto e napnato. Bidejki e kosilica, nema torque i snagata ja ima samo na hartija, odnosno samo koga dobro ke se iscedi sekoja brzina. Koga bi imala 1.6 dizel motor so 130ks, bi bila idealna. No za dizelot baraa dopolnitelni 2500 evra, koi gi nemav ni togas ni sega.