Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Цитат: edonos на 09 Февруари 2013, 01:05:41 amЌе ме натерате и темите да ги избришам и перманентно да се одлогирам од форумов со овие ваши глупави муабети.И Мече чисто онака да те прашам,кој е тој дизел во Скопјево што јагуарот партал ќе го напраи.?Не се нервирај па и ти. Во општо, не постои турбо дизел што може да се рамни со турбо бензинец, а твојот пошто е supercharged и е боље од турбо резултатот е повеќе од познат.
Ќе ме натерате и темите да ги избришам и перманентно да се одлогирам од форумов со овие ваши глупави муабети.И Мече чисто онака да те прашам,кој е тој дизел во Скопјево што јагуарот партал ќе го напраи.?
Цитат: Falangasaurus на 10 Февруари 2013, 20:15:03 pmЦитат: edonos на 09 Февруари 2013, 01:05:41 amЌе ме натерате и темите да ги избришам и перманентно да се одлогирам од форумов со овие ваши глупави муабети.И Мече чисто онака да те прашам,кој е тој дизел во Скопјево што јагуарот партал ќе го напраи.?Не се нервирај па и ти. Во општо, не постои турбо дизел што може да се рамни со турбо бензинец, а твојот пошто е supercharged и е боље од турбо резултатот е повеќе од познат.Озбилен си,или лупаш онака?
535i CO2 емисии во гр/km 188-194535d CO2 емисии во гр/km 142-148So ista snaga, so ista kubikaza, so ist broj na cilindri, so priblizno ista masa, so priblizno isti pefromansi, dizelot pomalku zagaduva. Benzinecot e zastarena tehnologija koja premnogu zagaduva.
Дајте за други честици не само ЦО2. Тоа е убав гас, не пречи. Оние големи честички.
Цитат: Deni на 11 Февруари 2013, 09:29:22 amДајте за други честици не само ЦО2. Тоа е убав гас, не пречи. Оние големи честички.најголемиот дел од тие честички ги генерираат извори кои не се современи дизел коли. Тоа што го генерираат современите дизел коли е незначително ситна боранија.
ДПФ нели беше за оние екстра честици што не се СО2?