Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 410
Дадов пример за иста моќност во било кој режим. Што значи и иста коњажа при 2000вр.
3. Дизелот ке го стигне ТБ, кога планетата земја ке направи една ротација за 10 дена..
Дадов пример. Не реков дали е возможно. Значи доколку има што ќе избереш. Толку едноставно.
Јас сум далеку од шеик, и по наследство и по примања. И уживам во што повеќе Nm. Оди разбери ме...
Онаа која ќе има највеќе КС при 2000 вртежи.
Ок ок. Гледам не ви одговара муабетот.Тогаш вака.Цитат: Deni на 05 Ноември 2012, 20:01:56 pmОнаа која ќе има највеќе КС при 2000 вртежи. Пошто целите кон ова. Што е толку маѓично во ова па е пресудно кај вас?
Цитат: Leon-cist на 05 Ноември 2012, 18:32:41 pmjas vozam leon tsi i golf 5 tdiДокази колега, иначе исто како да не возиш sto da dokazam, koga kupuvam benzinec ne prasuvam kolku trosi , znam odprilika, vazno e da imam dve izduvi pozadi i toa odvoeni levo desno i od niv da izleguva samo parea so miris na polikolor a ne crn dim no kako sto rekov daj bogu uste da poevtini benzinot :O
jas vozam leon tsi i golf 5 tdi
Цитат: marjanot на 05 Ноември 2012, 20:00:48 pmЦитат: Leon-cist на 05 Ноември 2012, 18:32:41 pmjas vozam leon tsi i golf 5 tdiДокази колега, иначе исто како да не возиш sto da dokazam, koga kupuvam benzinec ne prasuvam kolku trosi , znam odprilika, vazno e da imam dve izduvi pozadi i toa odvoeni levo desno i od niv da izleguva samo parea so miris na polikolor a ne crn dim no kako sto rekov daj bogu uste da poevtini benzinot :O btw leonot trosi 6,5 na otvoreno do 3000 obrtaji znaci 125km/h, gradska voznja 7,5 domakinski vozeno a petkata na otvoreno mi trosi 4,5 na 3000 obrtaji, a gradska voznja 5,5. so dizelot povekje krugovi praam , no so benzinecot se izzivuvam bukvalno