Автор Тема: Искуства со услуги и цени по официјалните сервиси  (Прочитано 557511 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Одг: Искуства со услуги и цени по официјалните сервиси
« Одговори #1350 на: 20 Февруари 2018, 23:21:45 pm »
u meguvreme denes prvpat so pasatot vo porcshe toest FolksVegen na redoven servis... uste pred 10 dena mi zakaaza, ok cekav destina dena i taka so nekoe gripce si otidov vo 10:03 na servis...
posle nekoe vreme maftanje naokolu i poseta&razgleduejne na Audi (A5kata) nova gledam kolata nadvor kaj sto sum ja parkiral i sato 11;40, mu vikam na onoj gotova e kolata izglea ne be vika tuka dokumentacijata ja nemaat zemeno... heh pa kako jas pred 10 dena zakazan denes vo 10 a sato 11:40 i uste ne ja zele da smenat ulje i filtri... veli ke vidam so sefot na serviso, se trgnav jas zos so kratok fitilj su ko sum bolen...

drn drn toj vo 12 ja zede i do posle 13 menjasee, zemjo indijoo majkata na kravite do koe deredze sme doguralee... taka jas iskuliran si zaminav siot bez da razmisluem i kompariram normalni so nenormalni raboti
ps: u attach faktura:

sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Присутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
« Одговори #1351 на: 20 Февруари 2018, 23:24:45 pm »
u meguvreme denes prvpat so pasatot vo porcshe toest FolksVegen na redoven servis... uste pred 10 dena mi zakaaza, ok cekav destina dena i taka so nekoe gripce si otidov vo 10:03 na servis...
posle nekoe vreme maftanje naokolu i poseta&razgleduejne na Audi (A5kata) nova gledam kolata nadvor kaj sto sum ja parkiral i sato 11;40, mu vikam na onoj gotova e kolata izglea ne be vika tuka dokumentacijata ja nemaat zemeno... heh pa kako jas pred 10 dena zakazan denes vo 10 a sato 11:40 i uste ne ja zele da smenat ulje i filtri... veli ke vidam so sefot na serviso, se trgnav jas zos so kratok fitilj ko sum bolen...
drn drn toj vo 12 ja zede i do posle 13 menjasee, zemjo indijoo majkata na kravite do koe deredze sme doguralee... taka jas iskuliran si zaminav siot bez da razmisluem i kompariram normalni so nenormalni raboti
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Друже, прв пат те разбрав што пишуваш, без да треба да го парсам текстот збор по збор во глава.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #1352 на: 20 Февруари 2018, 23:26:08 pm »
ako, ubo ubo ...  8)  :-\
valjda deka su pod dejstvo na lekarstva

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #1353 на: 20 Февруари 2018, 23:32:47 pm »
Штопните пак поскапеле :)
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #1354 на: 21 Февруари 2018, 00:14:21 am »
200€? 2200 денари работна рака за мал сервис?

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6817
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #1355 на: 21 Февруари 2018, 07:51:00 am »
Цените на деловите и маслото без ддв, отпосле 2кркачи плус си наплатија, а оваа шајбната грешно ја пишат.  :)

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
« Одговори #1356 на: 21 Февруари 2018, 08:15:47 am »
14.200 за мал факинг сервис 🤔,името ФолцФакено 😂

Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #1357 на: 21 Февруари 2018, 10:39:14 am »
miislam deka procitav negde deka servisen saat im cinese 1000den, izgleda tuka kradinela 1000... kako i da e slednoto idejne ke mora idiotsko ponasanje za da pokazat respekt sprema klient.
Pri bidejki so covecko odnesuvanje ne go bivat...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #1358 на: 21 Февруари 2018, 10:41:07 am »
Од искуство, закажувај си порано наутро. Да ја фатат колата меѓу првите две-три тој ден и побрзо да завршиш работа.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #1359 на: 21 Февруари 2018, 11:22:00 am »
Јаој, вајстина ного паре ова бе?!
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #1360 на: 21 Февруари 2018, 11:27:20 am »
Солидна сума... уљето 1000че по литар, машала.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #1361 на: 21 Февруари 2018, 12:21:57 pm »
posle nekoe vreme maftanje naokolu i poseta&razgleduejne na Audi (A5kata) nova gledam kolata nadvor kaj sto sum ja parkiral i sato 11;40, mu vikam na onoj gotova e kolata izglea ne be vika tuka dokumentacijata ja nemaat zemeno... heh pa kako jas pred 10 dena zakazan denes vo 10 a sato 11:40 i uste ne ja zele da smenat ulje i filtri... veli ke vidam so sefot na serviso, se trgnav jas zos so kratok fitilj su ko sum bolen...

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Отсутен Bumb

• Редовен
  • Пораки: 1196
« Одговори #1362 на: 21 Февруари 2018, 12:28:13 pm »
У пм, за леонот мој колку ќе биде?

Ќе треба додека е на лизинг у овластен да ја  правам а?

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #1363 на: 21 Февруари 2018, 12:30:04 pm »
Од искуство, закажувај си порано наутро. Да ја фатат колата меѓу првите две-три тој ден и побрзо да завршиш работа.

toa od 08 termin imaa no za to da stanuvam vo 07 tesko... sledniot pat znam kako so niv, uste od zakazuvanje ko so ovije abdalive na gradiliste :)
      ps: zboram so koleska zaglaviv na servis so ovije porse, vika sto ne mi kaza jas ke ti sredev :D znaci posle drzavna i u servis bez prethodno sreduejne ne se odeloo :P

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #1364 на: 21 Февруари 2018, 12:33:05 pm »
После „Мој термин“, Порше МК со нова услуга од следната недела  - „Твој Термин“ :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.