Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А девојка ми ме заебава кога тргам се живо од кола кога ја паркирам.. Има идиоти што ќе ти скршат стакло за играчка мобилен.
Не мора да значи. Мене за половен прозор од задна врата ми бараа 50 евра (на некој оглас најдов на Реклама5), а во Порше Скопје беше 2400 денари.
Барав за со 5 врати, во моментот кога пишав на форум уште бев на Матка така да сум заборавил да појаснам, иначе го земав 50е од кај Мишко во Бутел, таа црната што е на пазар3 линкот. На друго место мислам ми рекоа 80е исто половен и да чекам до вторник. А нов е сигурно повеке од 2те заедно
Цитат: princot на 23 Октомври 2012, 12:14:36 pmБарав за со 5 врати, во моментот кога пишав на форум уште бев на Матка така да сум заборавил да појаснам, иначе го земав 50е од кај Мишко во Бутел, таа црната што е на пазар3 линкот. На друго место мислам ми рекоа 80е исто половен и да чекам до вторник. А нов е сигурно повеке од 2те заедно Аха, значи мене ми должиш пивце. Добро е да се знае