Еј друже абе за километражата да ти свети плаво само фолијата ја смени или диодите ти се сменети плави... и ако ти се диоди од кај ги купи зашто нели идат сосе фасонката... фала однапред за инф.
Drugar ja izvadiv zelenata folija, staviv prozirna i zalepiv cela lenta so 20tina diodi, kupena od Ebay, ja povrzav na napojuvanjeto na saatot i nema gajle
Одлично среедено, само алал да ти е како си се нафатил на освежување на бојата...Многу пари се тоа...Ја коа ке размислам за кола што вреди 2000~3000 евра да дадеш 1000 евра за фарбање, ке треба додека да умреш да ја возиш, а никој нема да ти го цени тоа што си вложил во неа...Сем ако не ти била до толку многу арабат...
Единствено нешто што не ми се допаѓа е светењето плаво на инструмент таблата...Али ствар на вкус е тоа...Останатите работи се Ок...Единствено малку да се спушти, секундица и топ ке си дое
Ne bese tolku arabat, ali pusti merak
plus imav povolna ponuda..a za instrument tablata, odev na Golf 4 style, zatoa i ja iskombinirav taka, no ne e problem da se promeni vo druga boja, samo drugi diodi..razmisluvav za bela boja, no ne znam sto tocno..
Супер е голфов само BBS-ки фалат. Имаш 5ка од мене
A bas taka druze, BBS samo
ke bide ponatamu, slab sum sega finansiski, stotuku diplomirav, da najdam rabota i ke ima update