Автор Тема: Киа Рио 1.2 (2012)  (Прочитано 55641 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Одг: Киа Рио 1.2 (2012)
« Одговори #315 на: 24 Февруари 2013, 19:36:21 pm »
Избришани се препукувањата, продолжете со нормална дискусија. Починителите се предложени за соодветни санкции. Чилаут. Одете на ваздух малку ако ве фаќа нервоза :)

Темата е повторно отворена.
океј е...нема да коментирам,сите овде знаат за шала,а кога ти ќе се нашалиш,одма навредени се... само со ова се докажа дека не се сите рамноправни овде ;)

Сите се рамноправни, и сите го имаат истиот третман. Ние модераторите сме малку повеќе од рамноправни. Навреди голем дел од корисниците тука, па моја препорака ти е да внимаваш во иднина. Ако некој коментар не ти се допаѓа и мислиш дека е пренападен, пријави ја пораката и ќе биде реагирано.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 342
« Одговори #316 на: 24 Февруари 2013, 19:43:50 pm »
Избришани се препукувањата, продолжете со нормална дискусија. Починителите се предложени за соодветни санкции. Чилаут. Одете на ваздух малку ако ве фаќа нервоза :)

Темата е повторно отворена.
океј е...нема да коментирам,сите овде знаат за шала,а кога ти ќе се нашалиш,одма навредени се... само со ова се докажа дека не се сите рамноправни овде ;)

Сите се рамноправни, и сите го имаат истиот третман. Ние модераторите сме малку повеќе од рамноправни. Навреди голем дел од корисниците тука, па моја препорака ти е да внимаваш во иднина. Ако некој коментар не ти се допаѓа и мислиш дека е пренападен, пријави ја пораката и ќе биде реагирано.
чекај малце Симоооооо ...јас навредив?? а тие нивни коментари не беа навредливи ??? дај жити се биди фер и признај си ;)
Фиат Типо

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #317 на: 24 Февруари 2013, 19:50:41 pm »
Викацот, нема веќе дискусија на оваа тема. Јас не учествував во дискусијата, а се надјов многу увреден од твоите пораки. А и сигурен сум дека многу што не учествуваа во дискусијата така се почуствуваа кога прочитале што си напишал. Затоа треба малку повеќе да се внимава.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
« Одговори #318 на: 24 Февруари 2013, 19:54:02 pm »
Викацот, нема веќе дискусија на оваа тема. Јас не учествував во дискусијата, а се надјов многу увреден од твоите пораки. А и сигурен сум дека многу што не учествуваа во дискусијата така се почуствуваа кога прочитале што си напишал. Затоа треба малку повеќе да се внимава.
се најде увреден ??? ахахаххахаха...не сте нормални најсериозно :D а они што јадеа го*на за мене и колата,не ме навредија???
Фиат Типо

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
« Одговори #319 на: 24 Февруари 2013, 19:59:44 pm »
Ги прочитав избришаните постови.

Си се однесувал навредливо и арогантно. Си навредил директно и индиректно огромен процент од луѓето на форумов. Кога 15 луѓе ти сугерираат дека не си во право, размисли, можеби стварно не си во право.

Дискусијата застанува тука. Никој не „јадел го*на“ (го мразам тој израз), а сигурно не за да има реакција од твоа страна како што си реагирал. Те погодило нешто што некој кажал - во ред, постои опција да се пријави на модератор и да се реши проблемот. Пет страни пцуење, навредување, па уште селење на караницата во друга тема и директно рчкање на друг член во трета тема?

Опоменат си по ПП, очигледно немало никаков ефект. Сега те опоменувам и јавно. Смири се.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
« Одговори #320 на: 24 Февруари 2013, 20:10:20 pm »
Ги прочитав избришаните постови.

Си се однесувал навредливо и арогантно. Си навредил директно и индиректно огромен процент од луѓето на форумов. Кога 15 луѓе ти сугерираат дека не си во право, размисли, можеби стварно не си во право.

Дискусијата застанува тука. Никој не „јадел го*на“ (го мразам тој израз), а сигурно не за да има реакција од твоа страна како што си реагирал. Те погодило нешто што некој кажал - во ред, постои опција да се пријави на модератор и да се реши проблемот. Пет страни пцуење, навредување, па уште селење на караницата во друга тема и директно рчкање на друг член во трета тема?

Опоменат си по ПП, очигледно немало никаков ефект. Сега те опоменувам и јавно. Смири се.
океј ,ај уживајте, нема врска,јас сум вреѓал а они не ме навредиле...нема врска,од сега за се ќе мавам сеир,ама баш за се и за најлошо што ќе биде јас ќе се смеам :D
Фиат Типо

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6130
  • 69
« Одговори #321 на: 24 Февруари 2013, 20:12:54 pm »
Ме зачуди толкавата толерантност од администрација...Да бев јас како нив, одамна ке беше на бан.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #322 на: 24 Февруари 2013, 20:15:26 pm »
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
« Одговори #323 на: 24 Февруари 2013, 20:19:00 pm »
Ме зачуди толкавата толерантност од администрација...Да бев јас како нив, одамна ке беше на бан.
искрено ? ако е така  нека дадат бан не е проблем ;) или да ги замолам тебе администратор да те стават ;)
Фиат Типо

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #324 на: 24 Февруари 2013, 20:20:18 pm »
До сега никој не вреѓал како тебе, со зборовите "не јади гом*а, шо к*р те боли.. и сл.".
Имаш милион начини да кажеш да престанат со заебавање ако ти смета.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #325 на: 24 Февруари 2013, 20:22:46 pm »
Темата е повторно затворена за да се смират страстите.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #326 на: 25 Февруари 2013, 12:54:38 pm »
Темата е отворена. Продолжете посмирено малку, без тензии и лични навреди.  Нека остане само на опомени овој пат, без санкции. Продолжете во духот на добрите односи :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #327 на: 25 Февруари 2013, 13:32:06 pm »
Денес ти го видов количето во сервис :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
« Одговори #328 на: 25 Февруари 2013, 17:40:19 pm »
Денес ти го видов количето во сервис :)
У кој сервис ?? оти не е во киа сервис,затоа ;)
Фиат Типо

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #329 на: 25 Февруари 2013, 17:51:37 pm »
ne te primaat veke tamu ???