Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кај има поубаво од леон-не зезај и ти сеа Шала на страна неделава возев 1.4 TSI чипнат на 150 KS,со 17"-ки бандажи и спорт пакет на опрема ептен ми направи мерак,да најдам уште 3-4000Е и зимам
Цитат: ace-106 на 15 Ноември 2012, 22:56:17 pmШала на страна неделава возев 1.4 TSI чипнат на 150 KS,со 17"-ки бандажи и спорт пакет на опрема ептен ми направи мерак,да најдам уште 3-4000Е и зимам Да прашам, сакаш... мислам има еден бел 1.4 тси 2008/2009 годинаКолку го цениш, пежото ?
Шала на страна неделава возев 1.4 TSI чипнат на 150 KS,со 17"-ки бандажи и спорт пакет на опрема ептен ми направи мерак,да најдам уште 3-4000Е и зимам
Сајле, приметив... некој ми го изгребал леонот, на двете врати по 50 цмСе да му ебам... до 3-то колено.
Замисли ти да си бил у кола, а он не може да те види и фати со клучот по врати..... лелелеле има да биде „скопје гори“
Цитат: Simo - Carrier166 на 23 Ноември 2012, 11:32:19 amЗамисли ти да си бил у кола, а он не може да те види и фати со клучот по врати..... лелелеле има да биде „скопје гори“ Затоа во кола, си го носам пендракот со мене... има да прашува, кој угаси светло... и кој месец сме...Дома не ми е изгребано, некаде надвор... а изгребана е овие 2-3-4 дена... А ја приметив сабајлево... ке сликам, после ке ви покажам...