Автор Тема: охриѓани и стружани пребројте се!  (Прочитано 9802 пати)

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
охриѓани и стружани пребројте се!
« на: 09 Април 2011, 22:07:22 pm »
мислам дека на форумов сум единствен охриѓанец, за стружани мислам дека е само Sarach, ама сепак да се обидам. Значи целта ми е да се соберат во една тема сите членови од Охрид и Струга, со цел организирање регионални средби, сепак за нас одењето Скопје бара многу време и со сегашниве цени на горива и финансии, а штета е ако не има во бројка барем за пиво да не се собираме :). Нормално поканата на тие средби би била отворена и за членовите од сите градови, кој како ќе биде во можност. Значи да видиме дали ќе ми помине иницијативава

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
Одг: охриѓани и стружани пребројте се!
« Одговори #1 на: 09 Април 2011, 22:12:59 pm »
Е ј... га, јас сум охриѓанец , ама живеам во Скопје.Би сакал но не знам дали ќе може да присуствувам на собирите во Охрида града или Струга.

Отсутен Dean

• Редовен
« Одговори #2 на: 09 Април 2011, 22:25:13 pm »
да видиме дали воопшто ќе има некој си кворум за организирање на собири, некако охриѓаниве слабо се активни по форумиве за коли

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #3 на: 09 Април 2011, 22:57:33 pm »
Ама зато по форумине за кајчиња се пиќет, се тисќет.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #4 на: 10 Април 2011, 08:10:47 am »
Уѓите, уѓите , кајче немат гајле...

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #5 на: 10 Април 2011, 10:28:42 am »
Малку пентата не палит ама имат весла....

Отсутен Bad-Gamer

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 430
  • Тркач! Брм брм!
    • Официјален сајт на АКК „Никола Карев“ - Скопје
« Одговори #6 на: 10 Април 2011, 12:53:43 pm »
мислам дека на форумов сум единствен охриѓанец, за стружани мислам дека е само Sarach, ама сепак да се обидам. Значи целта ми е да се соберат во една тема сите членови од Охрид и Струга, со цел организирање регионални средби, сепак за нас одењето Скопје бара многу време и со сегашниве цени на горива и финансии, а штета е ако не има во бројка барем за пиво да не се собираме :). Нормално поканата на тие средби би била отворена и за членовите од сите градови, кој како ќе биде во можност. Значи да видиме дали ќе ми помине иницијативава

A zosto ne se sobereme na pola pat site, tamam i ke se povozime, koga ke ima otvoren trening na staza Kicevo, nie Skopjanisca 100km, vie imate 74 i tamam?! :P
No more Project Seicento, it is gone forever... :cry:
Race Project Yugo 1150ccm3 - Gr.A so aneks - Nacional Class :)
New Project Clio 2.0 16V Sport is here, going on... :P

Just do it! :P

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
« Одговори #7 на: 10 Април 2011, 13:00:36 pm »
Ама 150 скопјани треба да патуваат 100км... А 2ца треба да одат 74км, нели? Значи соберете се 4рица со една (претставителна) кола и дојдете на следниот собир. Сарач беше прошлиот пат, а и така е мераклија за возење. А и така има фантастична кола, сигурно може да прибере уште еден човек, барем.

Отсутен Bad-Gamer

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 430
  • Тркач! Брм брм!
    • Официјален сајт на АКК „Никола Карев“ - Скопје
« Одговори #8 на: 10 Април 2011, 13:04:27 pm »
Ама 150 скопјани треба да патуваат 100км... А 2ца треба да одат 74км, нели? Значи соберете се 4рица со една (претставителна) кола и дојдете на следниот собир. Сарач беше прошлиот пат, а и така е мераклија за возење. А и така има фантастична кола, сигурно може да прибере уште еден човек, барем.

Imas pravo, jas samo mislev na toa deka ke se potrkame malku, legalno! :p
No more Project Seicento, it is gone forever... :cry:
Race Project Yugo 1150ccm3 - Gr.A so aneks - Nacional Class :)
New Project Clio 2.0 16V Sport is here, going on... :P

Just do it! :P

Отсутен Dean

• Редовен
« Одговори #9 на: 10 Април 2011, 13:16:44 pm »

во право е Deni, во секој случај мислам дека е добро да се знае кој сме охриѓани и стружани, пред се и да тргнеме на собир во Скопје поинтересно е да се собереме повеќе луѓе, прилично досадно е да тргнам сам накај Скопје и после да се враќам сам, ај за недајбоже дефект да останеш ама и поинтересно е со повеќе луѓе пиво паузи кафе цигара пауза зезање

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
« Одговори #10 на: 10 Април 2011, 13:37:25 pm »

во право е Deni, во секој случај мислам дека е добро да се знае кој сме охриѓани и стружани, пред се и да тргнеме на собир во Скопје поинтересно е да се собереме повеќе луѓе, прилично досадно е да тргнам сам накај Скопје и после да се враќам сам, ај за недајбоже дефект да останеш ама и поинтересно е со повеќе луѓе пиво паузи кафе цигара пауза зезање
Тоа е целата поента. Само да не се јадете по кривините. Тројца другари помалку имам до сега.
« Последно менување: 10 Април 2011, 13:39:43 pm Deni »

Отсутен R2D2

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 498
« Одговори #11 на: 10 Април 2011, 14:20:26 pm »
И јас сум Охриѓанец, само што последниве 15-16 месеци живеам во Скопје. Ама таблиците ми се охридски :)
Шкода Октавиа 1.5 ТСИ, (А8 2020) http://forum.carclub.mk/index.php/topic,24484.0.html
Mercedes A160 (W168) http://forum.carclub.mk/index.php/topic,2269.0.html

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10948
  • 430i
« Одговори #12 на: 10 Април 2011, 16:47:27 pm »
Јас па често одам за Охрид, фамиљарно, ако се погоди, можам да улетам на пивце :)

Отсутен Dean

• Редовен
« Одговори #13 на: 10 Април 2011, 19:18:56 pm »
да се собереме за почеток барем 5-6 души после ќе се шири муабетот и ќе има повеќе луѓе и плус паркингот што го направија за нато самитот кај горица е измислен за собири, цела година е празен освен во лето, а и на лето навечер нема жив човек, плус не е населено таму и никому не би сметале, одам понекогаш таму и знае да улета по некој на дрифт пошто е многу широко местото, а и патот од кога го направија еднонасочен има место и за по некоја трка :)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #14 на: 10 Април 2011, 19:23:07 pm »

A zosto ne se sobereme na pola pat site, tamam i ke se povozime, koga ke ima otvoren trening na staza Kicevo, nie Skopjanisca 100km, vie imate 74 i tamam?! :P
сега брзо имаше тренинг,и нареден здравје за 1-1,5 година ахаххх
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)