Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се наежив да ти ебам, ај змија си викам али ова испадна чудовиште.
Типов ќе ја носеше колата кај Маршер, ама си вика дај да видам сам да не може да ја направам... И ете ти!Многу проблематични испаднаа Реноава. Де фар не работи, де змија има. Све нешто, у пиџгу батер...
Хахаха, да ти кажам искрено идамна не сум бил, а до мене е, иначе не ме плашат него језа ме фаќа, порано во езерце во парк ги фаќавме и пуневме канти од сирење со змии ама ми се деси една случка во охрид со змии и од тогаш језа ме фаќа.
Цитат: Deni на 27 Април 2011, 15:15:18 pmТипов ќе ја носеше колата кај Маршер, ама си вика дај да видам сам да не може да ја направам... И ете ти!Многу проблематични испаднаа Реноава. Де фар не работи, де змија има. Све нешто, у пиџгу батер...Шо се ежите бе мажишта....ова ти се вика Venom Tuning.....
Цитат: chlink на 27 Април 2011, 15:47:04 pmХахаха, да ти кажам искрено идамна не сум бил, а до мене е, иначе не ме плашат него језа ме фаќа, порано во езерце во парк ги фаќавме и пуневме канти од сирење со змии ама ми се деси една случка во охрид со змии и од тогаш језа ме фаќа.ОТ правам, ама за сите е ова... општоЗоолошкава наша заличи на нешто,бев пред 2 месеци... после едно 10-15 години... и многу е изменета, има многу животни, има кафич на влезот... кој е со дете, има што да види и да го прошета...
Oд пиле млеко имаш....http://www.zooskopje.com.mk/zanas.asp
Царот го има ли...?