Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ново видео
Цитат: nikolaben на 08 Декември 2011, 20:11:06 pmНово видео Катастрофа презентацијава со видеово!Кога сме кај ова Ферари пред некој месец навечер кај зелено пазарче кога го притисна кога згрми, едноставно Музика за Моите Уши .
Цитат: Drive-r на 08 Декември 2011, 20:37:04 pmЦитат: nikolaben на 08 Декември 2011, 20:11:06 pmНово видео Катастрофа презентацијава со видеово!Кога сме кај ова Ферари пред некој месец навечер кај зелено пазарче кога го притисна кога згрми, едноставно Музика за Моите Уши . Тоа е , многу е потешко да се уловат моментите кога ја грми :)Се надевам ќе пристигне и подобро видео во скоро време
E OVOJ E LEGENDA , a ne KEN BLOCK koj se razbira malce poise, ke me svati zasto taka mislam...
Цитат: marjanot на 07 Декември 2011, 09:19:20 am^ заради тетката i toa moze da e del od tocniot odgovor, ali sepak praviot odgovor e RWD(rear wheel drive)
^ заради тетката
Цитат: nikolaben на 08 Декември 2011, 20:47:01 pmЦитат: Drive-r на 08 Декември 2011, 20:37:04 pmЦитат: nikolaben на 08 Декември 2011, 20:11:06 pmНово видео Катастрофа презентацијава со видеово!Кога сме кај ова Ферари пред некој месец навечер кај зелено пазарче кога го притисна кога згрми, едноставно Музика за Моите Уши . Тоа е , многу е потешко да се уловат моментите кога ја грми :)Се надевам ќе пристигне и подобро видео во скоро времеВидеава ти ги снимаш или ?