Zdravo,
Moeto ime e Filip, po nadimak me vikaat Dzukle, inaku sum od Kisela Voda, dolgogodisen zavisnik od benzin, pa vo prilog eve nesto i za mene.
Najprvo da vi pokazam nesto postaro sto imam sliki, ostanatoto e samo istorija, pa podocna toa sto mi e sega najnovo...
Pocnav so prvata kola sto ja kupiv na 14god., a toa bese:
Zastava 850 Special (od ova nemam sliki);
Potoa se podnoviv so:
Zasatava 101 1.3 standard vo motor (so tenka bregasta), dupli rogovi, pragovi i pojacuvanje na trap, sper menuvac i potenzi - huhu -1984god.
Po nekoe vreme na trapma zemav Yugo Koral 55 koe mi go ukradoa i nisto ne vidov od nego, znam samo deka imase bandazi od Alfa 7J
(nemam sliki ni od poslednive dve za zal)
Pa na kraj se vravi na:
Zastava 101 1.3 zamenet so 1.1 dopolnet so delcinja od Rally - 1974god.
----------------------------------------------------------------------------------------
Vekje napolniv 18 godini i poloziv, pa otidov na nesto po ozbilno:
Fiat Seicento 1.1 Sporting (Full System Exaust, H&R, Bilstein, ECU Remap, TRW, Ferodo) - 2001god.
(eve go i Seicento koga bese celo
)
Vo isto vreme spremav Yugo 1150ccm3 Gr.A so aneks za trki od Sampionatot na RM vo brdski i kruzni pateki, koe seuste go vozam i seuste me cica bezmilosno!
(THE OLD ONE)
Posle nekoe vreme mi stana sporo, pa pred nekolku dena se podnoviv so:
Renault Clio Mk.II 2.0 16v Sport - (KW var. 2, OMP, Sparco, BMC, ECU Remap, Prima Racing, Mintex, JL Audio, int.) - 2001god.
Ova bese nesto za mene i mojata istorija so kolite, se nadevam deka dobro ke se druzime!
Pozdrav!