Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Deno --- Ќе бараш прием кај Влатче, Влатко Поповски, и ќе му речеш дека Пижо те праќа, мислам дека не ме знае ко Cuore Sportivo. Претходно глеј се што се бара како услов да испунуваш. Нема промашај ...Ако те подпраша кој Пижо, Дејан Пижевски ќе му речеш
Цитат: Cuore Sportivo на 24 Мај 2017, 17:41:52 pm@Deno --- Ќе бараш прием кај Влатче, Влатко Поповски, и ќе му речеш дека Пижо те праќа, мислам дека не ме знае ко Cuore Sportivo. Претходно глеј се што се бара како услов да испунуваш. Нема промашај ...Ако те подпраша кој Пижо, Дејан Пижевски ќе му речеш Овој Влатче сигурно е во Скопје а јас нема што да барам во Скопје бидејки сум од Струмица, освен да ми дадеш тел. број па ако може да го исконтактирам телефонски ако може нешто да помогне. А иначе пред малку слушнав на вести, изгледа е пуштен веќе новиот оглас за самовработување?едит:еве го, од вчера е пуштен.http://www.avrm.gov.mk/oglasi-za-rabotodavaci.nspx
Што би сакал Хорхе сега од мене???
Замисли да си кола и да ти вградат плин
Цитат: pirat_07 на 07 Јуни 2017, 17:16:27 pmШто би сакал Хорхе сега од мене??? Распоред на навeднување
Со машински кој сака работа ќе му пуштам линк ама у велес еSent from my iPhone 7 using Tapatalk