Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Така е зошто нема синдикати асални.Кој кур треба да работиш сабота бе? Кој му кур бизнис?
затоа возиш 20 години стара кола oти вртиш скара у сабота !
Цитат: Deni на 02 Септември 2013, 19:22:33 pmТака е зошто нема синдикати асални.Кој кур треба да работиш сабота бе? Кој му кур бизнис?Сабота е законски да се работи ако е 40 часовна работна недела.Јас работам сабота и истото ми е пишано на врата од Фирма, по закон !
Ејј седи бе, сакаш да се мериме финансиски ?
Цитат: Sportex на 03 Септември 2013, 10:51:21 amЦитат: Deni на 02 Септември 2013, 19:22:33 pmТака е зошто нема синдикати асални.Кој кур треба да работиш сабота бе? Кој му кур бизнис?Како успеа да ја набиеш саботата во 40 часа?
Цитат: Deni на 02 Септември 2013, 19:22:33 pmТака е зошто нема синдикати асални.Кој кур треба да работиш сабота бе? Кој му кур бизнис?
Цитат: Banzai на 02 Септември 2013, 14:55:59 pmПод социјален живот рачунам дружења, кафиња, искачање, пијанки, седенки, идење ваму и таму и скоро секогаш расположеност за било каква дружба.Зошто мислиш дека тоа кај нас го има повеќе?
Под социјален живот рачунам дружења, кафиња, искачање, пијанки, седенки, идење ваму и таму и скоро секогаш расположеност за било каква дружба.
Цитат: Sportex на 03 Септември 2013, 10:51:21 amЦитат: Deni на 02 Септември 2013, 19:22:33 pmТака е зошто нема синдикати асални.Кој кур треба да работиш сабота бе? Кој му кур бизнис?Сабота е законски да се работи ако е 40 часовна работна недела.Јас работам сабота и истото ми е пишано на врата од Фирма, по закон !Како успеа да ја набиеш саботата во 40 часа?
Kako ? Da se trkame so novcanici od 500 evra na 400 metra od mesto?