А ти ко ќе јадиш во секоја тема, вкусно ти е тогаш а
Јас не јадам гомна во битни теми. Може малце да каснам да се нашалам, само еден пост и толку.
Mile samoto vrabotuvanje gi pokriva site raboti od podatoci do snosenje odgovornost neznam so film tie I kako da ti predlozam nekoj koga prvo I osnovno ne kazuvas nikakov uslov.
Мече, да знам дека се разбираш во тие работи па да ми кажеш што и како покрива разбирам, ама поима немаш како функционира малопродажба и уште ми кажуваш за сносење одговорност.... одма знам дека немаш никого да препорачаш и дека си несериозен.
Условите се знаат какви се во малопродажба за тие што се заинтересирани. Се работи во две смени, од 8 до 10 навечер. Се работи 6 дена во неделата а секоја втора Недела е слободна, зависно дали има двајца вработени или тројца. Претходни знаења не с епотребни бидејќи и ќерка ми без проблем си игра касиерка на 4,5 години возраст. Зависно од односот на вработениот и карактерот на работодавачот платата може да биде од 8 до 14.000 денари. Според закон за работни односи следува одмор, боледување, фиксно работно време, плата до 15-ти во месецот и исплата на придонеси. како што кажав, не сум сигурен точно колку ќе биде платата, односно ќе биде баш толку колку што е вообичаено за такво работно место.