Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Start Up Mac на 29 Мај 2014, 00:16:52 amKade treba ispomos za bilo kakva rabota letovo moze da me Pobarate ... utovar istovar mesanje malter sto i da pisete PP Случајно налетувам на оваа информација од пријател: Enmon, српска фирма со застапништво во Велес и Скопје која работи со плочки, санитарии такви ставари, го прошируваат работењето и им требаат еден или двајца луѓе за магацинско работење, утовар истовар ово-оно. Плави картони и редовна плата 12-15 иљади. Ако знаеш да бараташ со виљушкар - уште подобро. Пробај, салонот им е у кисела вода а магацинот на качанички пат.Ги знам дечките кои работат таму и се сите до еден океј, а и шефовите се исто океј (не лечат фрустрации наоколу). Па, ако некој има вишок време и мускули...Цитат: kimi makedonski на 27 Мај 2014, 19:38:48 pmИ за почеток точно е дека се почнува со малку. Мој близок почна со 15к пред 3-4 години сега зима над 50к плата. Каде тоа?
Kade treba ispomos za bilo kakva rabota letovo moze da me Pobarate ... utovar istovar mesanje malter sto i da pisete PP
И за почеток точно е дека се почнува со малку. Мој близок почна со 15к пред 3-4 години сега зима над 50к плата.
Дени едно е да влезиш, друго е да седиш внатре 9 часа.
Кое такси бегај дувај ... да немав пробано да се излажам Конект тешко немам искуство, иначе не е лоша платата таму