Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 20 Декември 2011, 21:53:22 pmЛаптоп. Со други зборови, ништо. Ама станот ми се прави и планирам медиа центарче фром скреч да правам. Е ако де што ноутбук е, ако е Intel со P3x/4x чипсет и ATi графичка може да се угоде. ЦитатПовеќе од пестотка за пц нит сум дал, нит ќе дадам...Хахаха, јас повеќе од пет иљадарки не сум дал и не верувам дека ќе дадам. Ама кога и да сум си купувал моќна машина сум го прескокал Епл како тиња. Веќе две години не сум си купил нова машина од шо некако ми помина меракот. Ама машината која ја купив бришеше патос со најмоќната тиња од Епл која чинеше 2 пати повеќе.
Лаптоп. Со други зборови, ништо. Ама станот ми се прави и планирам медиа центарче фром скреч да правам.
Повеќе од пестотка за пц нит сум дал, нит ќе дадам...
Цитат: gOJDO на 20 Декември 2011, 22:03:27 pmЦитат: Deni на 20 Декември 2011, 21:53:22 pmЛаптоп. Со други зборови, ништо. Ама станот ми се прави и планирам медиа центарче фром скреч да правам. Е ако де што ноутбук е, ако е Intel со P3x/4x чипсет и ATi графичка може да се угоде. ЦитатПовеќе од пестотка за пц нит сум дал, нит ќе дадам...Хахаха, јас повеќе од пет иљадарки не сум дал и не верувам дека ќе дадам. Ама кога и да сум си купувал моќна машина сум го прескокал Епл како тиња. Веќе две години не сум си купил нова машина од шо некако ми помина меракот. Ама машината која ја купив бришеше патос со најмоќната тиња од Епл која чинеше 2 пати повеќе.Павиљонче.http://dl.dropbox.com/u/4183025/Report.txt
Цитат: Deni на 20 Декември 2011, 22:20:08 pmЦитат: gOJDO на 20 Декември 2011, 22:03:27 pmЦитат: Deni на 20 Декември 2011, 21:53:22 pmЛаптоп. Со други зборови, ништо. Ама станот ми се прави и планирам медиа центарче фром скреч да правам. Е ако де што ноутбук е, ако е Intel со P3x/4x чипсет и ATi графичка може да се угоде. ЦитатПовеќе од пестотка за пц нит сум дал, нит ќе дадам...Хахаха, јас повеќе од пет иљадарки не сум дал и не верувам дека ќе дадам. Ама кога и да сум си купувал моќна машина сум го прескокал Епл како тиња. Веќе две години не сум си купил нова машина од шо некако ми помина меракот. Ама машината која ја купив бришеше патос со најмоќната тиња од Епл која чинеше 2 пати повеќе.Павиљонче.http://dl.dropbox.com/u/4183025/Report.txtПа топ си е павиљончето, еден ССД потаму и има да лета. Јас за мојот се токмам да купам ссд ама никако не поевтинуваат .
Така е Chlink...исто како на пример кога некој јаде лајна...тоа не значи дека е гладен, туку дека е гомнојадец.
Спортекс, Банзаи сам кажа дека нема користено Мек.
МАК не сум поседувал, немам толку пари