Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ќе тркнеме до Космос додека ручаат овие
За тоа време може и еден одмор на море да истераме
Цитат: Cuore Sportivo на 05 Октомври 2012, 12:47:06 pmАбе шо се договарате, ОНАК ќе ве пребаци сите со коли комплет у преговори сум наместо со моето V70, да дојдам со едно S70 T5... на мехатроника турбашот... ако го земам тоа, ке ви ги искинам газовите на сите по автопат... лично сум го возел 260, а ке идеше уште... па ај да го видиме тоа уште... има ташак со мене што ке иде? жена ми се испосра и откажа, не иде со мене... значи ова само у преговори е... ако не биде ништо ке си дојдам со моето...
Абе шо се договарате, ОНАК ќе ве пребаци сите со коли комплет
Цитат: onak на 05 Октомври 2012, 14:19:58 pmЦитат: Cuore Sportivo на 05 Октомври 2012, 12:47:06 pmАбе шо се договарате, ОНАК ќе ве пребаци сите со коли комплет у преговори сум наместо со моето V70, да дојдам со едно S70 T5... на мехатроника турбашот... ако го земам тоа, ке ви ги искинам газовите на сите по автопат... лично сум го возел 260, а ке идеше уште... па ај да го видиме тоа уште... има ташак со мене што ке иде? жена ми се испосра и откажа, не иде со мене... значи ова само у преговори е... ако не биде ништо ке си дојдам со моето... Тоа 30 коли, по 4 луѓе, многу газови да не ти се фатат ...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Од кај 4-ца нели бевме тројца? Јас ти и влатко?
Дечки, од Битола колку сме??1. ФилипМ2. Мартин3. Мечето4. Никола ?5. Ракуно?Други??