Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Па оваа тема зошто служи? Ние се договараме на Скајп ама ете се отвараат нови места, некој се откажува, нели е другарски тоа да се пише јавно? Можеби некој ќе се предомисли и ќе биде корисно за него да биде информиран.
Листата е далеку од некоја „ажурна“ нити е репер за тоа кој ќе оди или не. Ако на пример јас ископирам некоја листа од првите, ќе нема пола луѓе, па други ќе се калемат на делумната листа. и веројатно тоа и се случилo и затоа те снемало. Ти само појави се кај што треба - и вози! Ич да не се секираш за листава
Абе шо се договарате, ОНАК ќе ве пребаци сите со коли комплет
Fic, не заборавај да извадиш 3 илјадарки од банкомат
Цитат: Cuore Sportivo на 05 Октомври 2012, 12:47:06 pmАбе шо се договарате, ОНАК ќе ве пребаци сите со коли комплет у преговори сум наместо со моето V70, да дојдам со едно S70 T5... на мехатроника турбашот... ако го земам тоа, ке ви ги искинам газовите на сите по автопат... лично сум го возел 260, а ке идеше уште... па ај да го видиме тоа уште... има ташак со мене што ке иде? жена ми се испосра и откажа, не иде со мене... значи ова само у преговори е... ако не биде ништо ке си дојдам со моето...