Мислам дека не треба да се брише спротивно мислење на член, само бидејќи не се согласува некој админ/модератор со изговор дека е оффтопик, а воедно тој самиот да тресе оффтопици по истата тема, а да ги остава другите да пишуваат ако имаат исто мислење. Или нека биде диктатор за цел форум и да брише сечие мислење што е спротивно на неговото или ничие. Да не се класифицираат членовите поради различните мислења и ставови.
бајо мој... тоа е пракса на форумов веќе подолго време и почнувам да се прашувам дали КЛАСНИОТ не е информиран за ваквата појава или е со негов амин истата... не сум сигурен ни во едното ни во другото...
ЕВЕ ДА ПРАШАМ АДМИНИСТРАЦИЈА, ЗАШТО во оваа тема:
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,21291.0.htmlми е избришан постот?не му се свиѓаше на некого тоа што го пишав? немаше навреда, немаше несоодветна содржина, немаше ништо неповрзано со насловот... напишав дека МОЖЕБИ е дојдам, откако ке се дефинира датум и ќе го видам списокот на луѓе што доаѓаат...
тоа што го напишав не е ништо полошо од другите што напишале, на пример, мене после 5-ти март ми одговара, друг напишал, крај на февруари, трет напишал, мене скапо ми е да дојдам, време се неамло итн итн... ЗАШТО Е МОЈОТ ПОСТ ИЗБРИШАН?