Искрено, не водиме евиденција за тоа на кого колку пораки му се избришани. Нити имам механизам, а нити пак би имал нерви да го правам тоа. Сосема е едно на еден член да му се избришани рецимо 100 крајно деструктивни пораки, и на друг член да му се избришани 1000 главно заебантски (и на моменти невкусни и несоодветни) пораки. Дени не е деструктивен член на нашата заедница - баш напротив, го гледам како еден од најквалитетните членови. Дали се слагам со него? Не за све. Дали го одобрувам неговиот стил на пишување? Не секогаш. Ама истите работи важат за скоро сите други членови.
Бугар беше деструктивен за форумот. Можеби нема да се сложиш со мене, ама тоа е твое право. As a matter of fact, имаше консензус меѓу сите модератори и администратори дека Бугар треба да биде перманентно баниран, и тоа мнооооогу одамна, ама јас попуштав, и попуштав и попуштав. На крај, форумот дојде до дереџе кое мене не ми се допаѓаше и моравме нешто да промениме. Ако јас се прашувам, гледам значителна промена кон подобро генерално од целата заедница изминативе неколку дена.
„+1“ и ним сличните пораки не беа секогаш забранети. Од кога се забранети (не ја знам точната дата), ги бришеме секој пат кога ќе ги видиме. Понекогаш нешто ќе пропуштиме (од било кој член). Јебига.