Автор Тема: Skoda Yeti - џандарски возила  (Прочитано 55374 пати)

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
Одг: Seat Altea - џандарски возила
« Одговори #60 на: 01 Септември 2012, 01:51:09 am »
Сеат не се поарни, фарбање спојлерче 50 евра со попуст е цената, го скршив џојстикот за ретровизори срце ме боли кога ќе помислам на цената, се викам што не пазиш будало :)

Присутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34291
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #61 на: 01 Септември 2012, 01:51:48 am »
Ееее фала да им кажеш дури, те научиле на памет ;D

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #62 на: 01 Септември 2012, 01:55:13 am »
Сеат не се поарни, фарбање спојлерче 50 евра со попуст е цената, го скршив џојстикот за ретровизори срце ме боли кога ќе помислам на цената, се викам што не пазиш будало :)
Спољерче 50 евра... Цела кола 5000 евра ???

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #63 на: 01 Септември 2012, 01:57:05 am »
Хахахаха иам од сеат нешто интересно :) Даската или како и да се вика таа што е во Гепекот, ко за да не се глеа што има у него, за Сеат ибица 2006-та година 9.000 :D

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
« Одговори #64 на: 01 Септември 2012, 01:58:53 am »
Не 5 ама 2000 сигурно :) со попуст :D
Оф да не почнам со цени... :)

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #65 на: 01 Септември 2012, 07:21:54 am »
Me bendisa vesta deka policijata ke kupuva Seat. Toa ke go zivnese Kadis, koj e pred propaganje najmnogu zaradi Porsche MK.

Ајде, Порше бил крив за пропаѓањето на Кадис......
Токму газдите си се сами криви, со однос, услуга, дефиле на вработени, однос кон нив, маржа и аматеризам.
За васионски цени, ете и сами гледате.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3959
« Одговори #66 на: 01 Септември 2012, 09:23:23 am »
И што сами си одредуваат сервисен интервал да биде на 7.500км а секаде за тие коли е 10=15.000км. И што си зимаат своевиденн рекет ако решиш плин да ставиш,
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
« Одговори #67 на: 01 Септември 2012, 09:47:45 am »
И за:
- Дечко, не можеме сега да ти смениме сијалица, си одиме за пола саат, дојди утре.
- 4000 денари за пар предни, извадени од кутија и полни прашина, брисачи.
- Голем сервис поскап за цели 10.000 денари.
- Непуштање греење за вработените цела зима.
- итн, итн..

Лошко, лошко, омразата према VW ти станува не само према VW, него и према импортерите.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
« Одговори #68 на: 01 Септември 2012, 14:43:12 pm »
Me bendisa vesta deka policijata ke kupuva Seat. Toa ke go zivnese Kadis, koj e pred propaganje najmnogu zaradi Porsche MK.

Газдата што е копиле е крив. Најгнасниот човек во Македонијава. Мислам кој памет треба да го имаш да одиш да се тепаш со луѓе кои го поддржаа законот за увоз на стари возила.

Каква му глава таква му шапка.

А ова дека е местена работа од Месечина се гледа

Порше Македонија од дамна се поврзаа со власта. Ова ако се сеќавате не е прва порачка. А новите џандраски комбиња? Цивилките? Сето тоа е од Порше Македонија. Значи ја местат работата тие да добијат. Дур не добијат тие ќе се поништуваат тендерите. Убаво кажа Сузуки, нека одат на јавно класично наддавање транспарентно и готово.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #69 на: 01 Септември 2012, 14:51:52 pm »
Da ne ja utna poentata malce? :) Brakjata si namestija tenderce i ovie gi provalija namesto da im kjutat. Taka da pravea site firmi ke bevme svajcarija do sega.
Ama im fufka na drugite.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
« Одговори #70 на: 01 Септември 2012, 14:52:44 pm »
Мислам дека Порше не е близок до власта. Баш напротив.

Како и да е, кога ги земаа комбињата, земаа повеќе возила од повеќе различни импортери. Земаа VW комбиња, земаа Фабии, земаа Астри (за инспекторите), еден куп Алтеи итн. Тоа што ние ги гледаме само комбињата и Фабиите, тоа е друго.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #71 на: 01 Септември 2012, 15:11:38 pm »
Сеат не продава комбиња какви што купија од Порше. Така да нема на кој основ да го земат тендерот.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #72 на: 01 Септември 2012, 15:23:56 pm »
Мислам дека Порше не е близок до власта. Баш напротив.

Да,да,да

Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Untak

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 305
  • sLowRider
« Одговори #73 на: 01 Септември 2012, 15:44:20 pm »
Абе кој губи има право да се лути.. :D Инаку, а избрале Сеатот, а Јетито, на иста платформа се, висината е таа и е таман, само работава е кој да профитира.. И да, нималку не ме интересира кој ќе го добие тендерот затоа што јас немам никаква добивка, и ферарија, бентлија или ламборџини да им купат пак ќе ја имаме истата неспособна мрзлива полиција која само ќе направи онолку казни колку што и треба за полнење на буџет и која ако ја викнеш само ќе ти наплати и тебе плус ќе те обвини прво тебе ако имаш некоја пријава или поплака, а потоа може и ќе се помачат да проверат досие за оние кои се престапници во твојата околина и толку.

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 459
« Одговори #74 на: 01 Септември 2012, 17:08:25 pm »
Абе кој губи има право да се лути.. :D Инаку, а избрале Сеатот, а Јетито, на иста платформа се, висината е таа и е таман, само работава е кој да профитира.. И да, нималку не ме интересира кој ќе го добие тендерот затоа што јас немам никаква добивка, и ферарија, бентлија или ламборџини да им купат пак ќе ја имаме истата неспособна мрзлива полиција која само ќе направи онолку казни колку што и треба за полнење на буџет и која ако ја викнеш само ќе ти наплати и тебе плус ќе те обвини прво тебе ако имаш некоја пријава или поплака, а потоа може и ќе се помачат да проверат досие за оние кои се престапници во твојата околина и толку.

штета што на форумов неможе да се стави like на мислење затоа вака ке пишам имаш LIKE од мене ;D