Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415606 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
На колите има минимална штета така да ударот е со мала брзина направен.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Со брзина под дозволената во секој случај.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Не бе некое дете со топка си играло па удрило... ништо, дете е.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Dobro be kje ho obesime. Zadivolni?

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Миле изгледа не си ме разбрал најубаво. Јас уопште не го бранам ликот со Нисанот. И јас мислам дека возел побрзо од дозволено, али затоа што само така си мислам и ништо друго не знам, не го плукам и ставам на колец јавно.

Ти фала богу појма немаш за да оцениш според оштетувањата колку отприлика возеле коливе, освен секако како интернет експерти што можеме сите да дадеме точна до децимала брзина и начин на движење и секако причина.

Ќе побарам некој предмет деновиве да ти пуштам слика да видиме дали ќе погодиш брзина на движење според оштетувања :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
^
Мислам дека не можеш да бидеш поголем екперт во струката која секојдневно ја работиш од дежурните експерти на форумов. Исто како што и ја не можам да бидам во темата за здравје и медицински установи. Џабе се трудиш да внесеш било каква конструктивност во дискусијава.
Зини да ти кажу.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Немам попаметна работа во моментов, па зошто да не пробам ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
usfari ne e padnat bilBoardot od silen udar tuku ne bil dobro ankerisan... znaci čuruk bil zato e iskornattt :D
ekspertiza by RedEkoTDI
« Последно менување: 18 Ноември 2017, 01:04:04 am RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
usfri ne e padnat bilBoardot od silen udar tuku ne bil dobro ankerisan... znaci čuruk bil zato e iskornattt :D
ekspertiza by RedEkoTDI
Билбордот паднал сам (од невремето) на коловозот притоа предизвикувајќи оштетувања на две возила во движење при што едно од возилата за да го избегне нагло ја сменило насоката на движење и застанало на тротоарот.

Отсутен Bicikle

• Легенда
А шо ти наштетил тебе шо урнал билборд? За побитни работи не се буните за некој шо се плеснал се буните ....

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
za koj pobitni mislis pliis ?
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Edina briga vo zivotov ti shto nekoj nekade tamo plesnal bilbord?
Eve na primer shto zabranija da s pusat cigari vo diskoteki. Pa neka odi vo citalna il vo fitnes klub pa tamo neka vodi zdrav zivot i neka ne pusi. 
P.s. i pred da kaz nekoj deka e alergicen na cigai da napomenam deka sum osetliv na co2. Pa aj da ne disat drugive ako.
« Последно менување: 18 Ноември 2017, 01:18:45 am Bicikle »

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
А шо ти наштетил тебе шо урнал билборд? За побитни работи не се буните за некој шо се плеснал се буните ....

Ако ти шеташе по тротоарот кај билбордот... ќе се бунеше ли што некој го бутнал билбордот, а успат тебе те лансирал 10 метра подалеку ? :) Станува забор за булевар-тротоар, каде што секојдневно поминуваат и движат илјадници луѓе. Автобуска има таму подоле...

Отсутен Bicikle

• Легенда
Ако сум шетал баш тука текшо дека ќе се бунев : D
Не дека е ок да возиш 100-200 на булевар ама не е ок да го стајме веднаш на клада. Може грешам, ама сигурен сум дека вреди да се проба да се поправи човекот и да стане баш човек пред да се осуди....

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
еве викендов, излези на Партизанска и вози 60 (знам дека е 50 дозволено, ама те лаже брзиномерот и онака) и погледни на страна „со колкава брзина стојат објектите“ и само замисли си дека во моментот удираш во некој
не со повеќе, со 60

наредно може на автопат да возиш 110 (не повеќе) и повори го истото и замисли си со таа брзина што би се случило во дадениот момент

ќус

Со 60 у место ќе ја укопаш, среќа немало луѓе на тротоар...