Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3414605 пати)

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
Косовскиве тркачи пепел ги направија колите годинава.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
Многу беше брзо bmw то.
Звук - формула!

Страшно нешто. Среќа не се отепаа со него.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Sabajlevo okolu 9-10h verizen sudir na avtopat pred naplatna rampa veles od pravec na negotino.Imase 5-6 koli,od koi najdebeliot kraj go izvlekla edna prilepska Fiesta,mozev da slikam ama togas gi vadea povredenite od kolite drugite ispotreseni bea tuka i ne mi bese zgodno.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2851
Синока во 00:30 пред мене пред двор 2 коли дитектен судар.Јас ги вадев од колите.Ауди 100 од постарите и форд фокус.Возачот на аудито 2.48 на алкотест...без никакви траги на кочење со брзина од околу 100-110 директно во фокусот кој имаше траги на кочење од 10-12 метри.....Страшно беше....

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Баце му удри ли здрав ќотек на тој пијаниот ? Ако не си му скршил 2-3 ребра барем, ништо.. :) :D ;D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2851
Баце му удри ли здрав ќотек на тој пијаниот ? Ако не си му скршил 2-3 ребра барем, ништо.. :) :D ;D
Никој не удрив.....и немаше зошто ама незнам како му дала совесата да седне со 2.48 промила зад волан и да вози...а 2 мин пред да се деси ова јас се прибирав со колата по тој пат.....Шала на страна ама кога дојдоа родителите на детето и кога ја видов мајка му како почна да паничи и како и ставија инекција за смирување....многу прашања си ги поставивив и самиот себеси додека стоев таму.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2241
Утрово,околу 10 и 30,се слушна звук на кочење и два удари,дечкото со главата ја имаше пукнато шофершајбната,како што кажа пикап ми го пресекол патот.

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
Да им го ебам мамето на идиотине што возат низ град со виљушкари, багери и ваљаци. Све тоа треба да се стрела.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Да им го ебам мамето на идиотине што возат низ град со виљушкари, багери и ваљаци. Све тоа треба да се стрела.

A кај да возат? Да ги доставуваат со хеликоптер?

Возењето на такви возила е законски регулирано. Треба само сите да ги почитуваат специфичните сообраќајни правила и нема потреба од стрелање.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
Не, за тоа има камион со приколка на кој се превезуваат такви машини. Нити багерот има таблици, нити виљушкарот.

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896

A кај да возат? Да ги доставуваат со хеликоптер?

Возењето на такви возила е законски регулирано. Треба само сите да ги почитуваат специфичните сообраќајни правила и нема потреба од стрелање.
toa e toa ama kaj sto ne se postuvaat soobrakjajnite  pravilata..